About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

71 gedachtes over “About”

 1. Beste allemaal,
  Ik lees hier de problematiek die jullie hebben met Kinderparade en Kinderfun.Ikzelf ervaar nu hetzelfde met KTV Products.
  Wordt door incassobureaus gedwongen 181,80 te betalen voor niet geleverde en allang opgezegde “abbonnement”
  Ktv is niet bereikbaar .Kennen jullie dit bedrijf en zijn er nog meer mensen die hier last mee hebben??
  Groet Esther

  1. Kinderparade heeft geprobeerd 26 euro en nog wat af te schrijven van mijn spaarrekening via automatische incasso! De bank heeft het geblokkeerd, omdat je van een spaarrekening geen overmakingen kan doen. Gelukkig maar. Maar hoe komen zij aan mijn spaarrekening nummer?

   Ik heb geen kinderen, dus ik heb zeker niks bij hen besteld, laat staan getekend. Pas op dus! Een totaal corrupt bedrijf! Ik begrijp werkelijk niet waarom zij nog mogen funktioneren.

   1. Kinderfun, kinderparade, etc zijn loze BV’s, ze bestaan alleen om ‘wanbetalers’ te werven voor FIAD BV……

 2. Hallo Esther,

  Ik heb KTV Products eens ingevuld bij google. En kreeg toen een link naar hun site.

  Als ik zo eens onder het kopje contact en vragen kijken werken zij ongeveer hetzelfde als Kinderparade, -fun e.d.

  Wanneer ben je benaderd en waarvoor heb je getekend. En wat heb je tot nu toe ontvangen.

  Is het hetgene waarvoor je hebt getekend (als je hebt getekend?)

 3. Hallo mensen, Als allereerst wil ik julie even duidelijk maken dat de kinderparade niks verkeerds doet! er zijn slechts een aantal mensen die dit beweren maar dat zal wel komen doordat ze of niet goed hebben gelezen of het gewoon even willen afreageren op ons.. wij doen uiterst ons best om de mensen goed te benaderen en uit te leggen wat het proefpakket precies inhoud, Maar als de mensen gewoon optijd betalen en opzeggen via onze site, Is er niks aan de hand!! LAAT DAT DUIDELIJK ZIJN.

  1. Beste anoniem,

   als er niets verkeerd wordt gedaan, waarom reageer je dan als anoniem en laat je je naam niet achter? Lijkt er erg op dat je wat te verbergen hebt.

   Als slachteroffer kan ik melden dat ook ik verkeerd ben voorgelicht (“eerst krijg je een proefpakket dat kosteloos teruggestuurd kan worden”, nou mooi niet!) en een rekening voor niet ontvangen producten.

   Barbara

 4. Beste anoniem,
  Jammer voor Kinderparade dat de rechter hier anders over denkt. Maar ook de rechter heeft zich aan de wetgeving te houden. En om die reden mag ik Kinderparade niet de naam toekennen die zij verdienen.
  Voor de rest hebben zij de zaak tegen mij en tegen Kassa verloren en mag ik doorgaan met het waarschuwen van mensen tegen de handelswijze van Kinderparade.
  En ja, u heeft helemaal gelijk. Als je het fijn vind om te worden belazert en gewoon betaalt dan is er geen vuiltje aan de lucht. Ik ben alleen bang dat je je kinderen tekort doet.

  Chris Koeree
  Lelystad

  1. Beste Chris,

   Ook wij hebben te maken met Kinderparade.
   Situatie: vlak voor onze verhuizing ( nu vijf jaar geleden) heb ik opgezegd via e-mail of idd met de reeds eerder genoemde code. Helaas heb ik daar geen bewijs van.
   Ongeveer twee jaar geleden werd er ineens geïncasseerd van onze rekening zonder toestemming. Ik heb de bedragen laten storneren en daarbij aangegeven dat wij reeds lang geleden hebben opgezegd en zeker geen produkten hebben ontvangen.

   Nu opeens ligt er van FIAD een betalingsopdracht van € 335,62 in de brievenbus! (hoe ze aan ons adres gekomen zijn mag Joost weten!)
   Ik kan een juridisch proces voorkomen door binnen 5 dagen het bedrag over te maken.

   Beetje vreemd maar ook zeer vervelend! Kun jij misschien een advies geven? Heeft het zin om rechtshulp in te schakelen? Ik krijg nl. een factuur voor iets wat ik nooit heb ontvangen!

   Benieuwd naar jouw reactie.

   1. ik zou FIAD laten weten dat als zij willen dat je gaat betalen, dat ze het maar bij de rechter neer moeten leggen. Doe ik ook al meer dan jaar. Ik krijg wel nog steeds brieven en dreigementen, maar ze doen verder niks.

 5. Hallo,

  vandaag eindelijk na lang proberen telefonisch contact gehad met Kinderfun boxmeer, maar het nummer wat je belt is dan weer uit mill…
  jeetje ik was blij dat mijn zoontje niet thuis was want hij zou zijn mama nog nooit zo boos gezien hebben!

  ANTON KONING(S) is wel een heel erg nare man… die zeker nooit een training heeft gehad hoe je iemand NETJES te woord moet staan… het begon al op de manier dat hij opnam, hij liet me niet uitspreken,waar ik dan weer fel op reageerde… waarop hij gekker werd… vervolgens zei hij dat ik loog dat ik het abonnement had opgezegt, en dat toen ze weer aan het werven waren in de centrum zijn collega nooit had mogen zeggen dat hij het wel zou regellen dat het nu wel goed zou komen… dus na 2 keer opzeggen word er nog geld van mijn tekening gehaald, maar ontvang al 2 maanden niks… wat natuurlijk niet waar is daar ik volgens ANTON KONING(S) lieg…. want was zijn argument; “ik werk hier al 10 jaar en de brieven komen allemaal langs mij ”

  aangetekende brief gaat nu weer die kant op….

  nooit meer en kinderparade uit mill is ook het zelfde…

  1 dvd… je zou een pakket krijgen… je betaald 8euro of meer…. en die dvd die je krijgt kun je bij blokker kopen voor 2 a 3 euro….

  ach ja genoeg frustratie neer geschreven hier…

  ANTON KONING(S) bedankt ! let maar goed op de post!

  mvg Judith.

  1. Hallo,

   Nu leest ik dat ik op gelicht bent door kinderfun wat moet ik nu doen moet ik ze wel betalen die 3 maanden ? ik weet niet ik banggeworden van alle informatie kunt mijn helpen ik weet niet meer wat ikmoet doen

 6. Hallo allemaal,

  Helaas heb ik ook sinds 2009 het genoegen van onze vrolijke vrienden van fiad en co. meerdere malen heb ik gereageerd maar zoals al bekend geen normale antwoord terug alleen maar betalingseisen. op 24 december begon invogem over een bedrag van €63,85 hier heb ik meteen bezwaar op gemaakt op 8 januari kreeg ik een reactie van fiad. ja echt waar een reactie op mijn bezwaar aan invogem. maar uiteraard lezen ze het bezwaar maar half en negeren de bezwaren. hier dan ook maar weer op gereageerd. door de crisis had mijn vriendin een schulhulpverlener en moesten mijn schulden ook worden mee genomen. het verhaal kinderparade heb ik daar niet gemeld maar fiad wist hem wel te vinden hij zenden ook een brief naar die man op 19 januari van € 188,-.meteen heb ik gereageerd dat hij niet zou worden meegenomen in het traject omdat ik het betwist ook vroeg ik hem hoe het bedrag in een week tijd dik €120,- was verhoogd hierop uiteraard geen enkel antwoord. toen werd het stil tot 21 oktober. ze hadden mijn adres weer gevonden. eerste wat meteen opvalt het bedrag is nu ineens € 242,90 het tweede dat opvalt ze hebben een nieuw logo hierop gewoon niet meer gereageerd vervolgens een brief op 5 november dat als ik binnen 5 dagen niet betaal ze een buitendienst-inspecteur sturen kosten :€35,70. gelukkig werk ik vanuit huis want ik wil die man wel eens zien ik wacht nog steeds

  mvg kris

  1. bij deze maar even een update.
   na het mijn reactie hier nog een keer een brief van ze gekregen en ja hoor de kosten van de buitendienstmedewerker zat er ook bij. heb tegen beter weten in toch maar weer eens gebeld met ze heb hun gevraagd wanneer de medewerker van zou zijn geweest. nou hij moest nog komen het stond in de planning. dat de kosten er al bij zaten had ze niks op te zeggen heb haar maar weer duidelijk gemaakt dat ze maar meteen naar de rechter moesten stappen als men dacht ook maar een beetje een zaak te hebben dit heb ik hun begin december aangegeven en heb wederom niks meer van ze gehoord.

 7. Hallo allemaal,

  Een aantal maanden geleden werd ik in het winkelcentrum aangesproken door een vlotte, goed uitziende jongen man die erg veel interesse toonde in mijn zoontje en een leuke aanbieding had. Een proefpakket van 3 maanden voor maar 8,95. Na 3 keer te hebben gevraagd of dit eenmalig is en hem er op te hebben gewezen dat er 26,85 op de bon staat, heeft hij mij er van verzekerd dat dit niet correct was en het echt maar 8,95 was.
  Na het eerste pakket te hebben ontvangen kreeg ik een acceptgiro van 26,85. Uiteraard heb ik alle pakket netjes in verpakking bewaard en niet betaald daar dit niet de afspraak was.
  Nu word ik zojuist gebeld door ANTON KONINGS die zo onproffesioneel is als maar zijn kan en dreigt met een deurwaarder.
  Na hem alles uit te hebben gelegd heb ik voorgesteld de ongebruikte pakketen in verpakking nog terug te sturen maar hier ging hij niet mee akkoord. Dit was niet de afspraak meneer Konings! Dit was niet wat ik moest betalen.
  ‘Ja, dat is het wel. Had je maar beter moeten lezen.’ Kreeg ik als antwoord.
  Nogal overrompelt door dit dreigend telefoontje heb ik gevraagd om een acceptgiro met totaal bedrag wat inmiddels was opgelopen naar 40,85.
  Wel heb ik meneer op het hart gedrukt dat dit niet alles was en ik er zeker iets aan zal doen om deze oplichterspraktijken een halt toe te roepen.
  HIerbij roep ik dan ook iedereen op om NOOIT met kinderfun in zee te gaan! Je word ontzettend in de maling genomen!

  Na het een en ander over deze oplichters op het internet te hebben gevonden, heb ik hem terug gebelt. Raar genoeg was hij dit keer poeslief. Hij verzekerde mij dat ik niks meer toegezonden zou krijgen en dat na het betalen van de acceptgiro alles zou zijn opgelost.

  Wij wachten het dus af en houden u hiervan op de hoogte.

  mvg,
  Een woedende moeder.

 8. Ook ik ben er ingetrapt. Liep met mijn zoon en juist daarom als je met een kind loopt spereken ze je aan.
  Een proefpakket voor 3 maanden aan laten smeren en alleen verzendkosten zouden er worden gerekend. Nou mooi niet 26,85 kan ik betalen. Het roze opzegbriefje had kinderfun wel ontvangen dus ik hoop dat na 3 maanden de leveringen stoppen. Gezien alle berichten die ik heb gelezen heb ik er weinig vertrouwen in.

  1. Ongelooflijk hoe dit verhaal precies aansluit bij mijn verhaal. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt. Ik maak me nu nog kwader om dit oplichtersbedrijf.

 9. Beste mensen,
  Ik vind dat we wel het bedrijf moeten aanpakken en niet het incassobureau omdat die enkel vorderingen krijgt aangedragen en niet partij is in de verkoop van proefpakketten. Het is dus onredelijk om een bedrijf als bijvoorbeeld Fiad incasso (als ik het goed heb) daar voor te veroordelen.

 10. Beste Johan,

  Fiad BV incasso is net zo schuldig als de bedrijven waar zij voor optreden.
  Allereerst krijg ik veel klachten binnen dat medewerkers van Fiad BV incasso bij de gedupeerden aan de deur komen, waarbij zij dwingend proberen een betalingsregeling te treffen. Dit ondanks het feit dat zij weten dat deze gedupeerden het recht aan hun kant hebben. Achteraf zijn deze gedupeerden het helemaal niet eens met de afspraak die zij hebben gemaakt. Dit soort situaties ontstaan alleen wanneer er sprake is van dwang en bangmakerij.
  Een tweede feit is dat Fiad BV incasso zich niet houdt aan de staffel van de kantonrechter.
  Bedragen van 23,85 Euro of iets in die trend kunnen nimmer oplopen tot de bedragen die zij vragen.
  Beide stellingen zijn voor mij en velen aanleiding om te mogen stellen dat Fiad BV incasso valt onder de noemer “bedrijven die de zaak belazeren en besodemieteren”
  Andere termen die beter passen mag ik in deze zaak helaas niet gebruiken zoals u kunt nalezen op http://www.koeree.nl
  Chris Koeree

 11. Helaas moeten ook wij bekennen dat we in dit achterlijke bedrijf zijn gestonken..
  Nadat ik net zag dat er weer een bedrag van 26 euro was afgeschreven, terwijl de afspraak was na 3 maanden stopt het automatisch zijn we gaan googlen en lazen we dus dat we met een stel oplichters te maken hebben. Maar wat nu? Ik heb het bedrag terug laten storten op mijn rekening, maar wat ik nu lees zal het hiermee niet klaar zijn.
  Dit is blijkbaar ook al een paar jaar aan de gang, dat kan toch niet zomaar?? En als er al zoveel slachtoffers zijn, waarom bestaat zo’n bedrijf uberhaupt dan nog?

  1. nou ik heb precies hetzelfde meegemaakt met kinderfun,
   werd aangesproken door een jonge gozer met een vlotte babbel,
   het zou idd gaan om een proefpakketje gaan ik zou alleen de verzendkosten betalen,
   ik zo stom als ik kon zijn mijn handtekening gezet,en mn bankrekeningnr gegeven,
   nou je raad het al,paar weken later werd er 26,85 afgeschreven,
   ik gelijk gebeld,kreeg ik een asociale man aan de lijn,die zei dat ik maar beter moet lezen bla bla,
   heb het geld laten storneren gelijk het roze briefje opgestuurd om op te zeggen,
   maarja heb nu een acceptgiro gekregen en een brief dat ik moet betalen,
   ik heb weer gebeld,en nu verzekerde de man mij dat als ik nu betaal ik er vanaf ben….
   maarja ik vertrouw het niet natuurlijk….

   1. Als je betaald hebben hun wat ze willen, geld. Ik ben al meer dan een jaar bezig met hun en buiten dreigbrieven van een incassobureau, dat als je even Googled ook niet als erg betrouwbaar uit de bus komt, gebeurd er niets.
    Dit is uiteraard geen garantie dat er nooit iets gaat gebeuren, maar ik lees overal dat Kidsfun niet aan een rechtszaak begint.

 12. Zoals zovele ben ook ik de dupe van Kinderfun. Ik heb 2 keer opgezegd, 1 maal via de normale weg en daarna aangetekend, echter ik blijf brieven van FIAD BV krijgen, dat ik nog moet betalen en ook op mijn bezwaar kreeg ik het antwoord dat een ieder blijkbaar krijgt, ze hebben het overwogen, maar ik moet toch betalen. Ik heb een zaak thuis, dus ook ik ga vol verwachting wachten op de meneer van de buitendienst van FIAD BV, of de rechtszaak.

 13. Via betrouwbare bronnen heb ik gehoord dat er opnames gemaakt zijn bij Kinderfun in Mill, van het SBS6 programma DAS JE GOED RECHT.
  Wanneer dit uitgezonden wordt weet ik niet.

 14. Ook ik ben aangesproken door iemand van kinderfun die zei dat het automatisch zou stoppen na 3 maanden en je alleen maar verzendkosten van het pakket hoefde te betalen. Ik heb het geld 26,85 toen ik zag dat het was afgeschreven direct terug laten storten via de bank. Ik kreeg toevallig een acceptgiro op de mat, met verzoek te betalen. Maar ik ik ben het elk geval niet van plan gezien ik ook opgezegt heb. Ik laat me man ook nog wel bellen vandaag die is daar net ff wat beter in. Ik ben benieuwd hoelang t hier gaat duren want een vriendin van mij had zich ook ervoor aangemeld. Wat een ellende zeg.

 15. A.s. zondag 6 febr. wordt er een item over de oplichtingspraktijken van kinderfun uitgezonden op SBS6 ‘DAS je goed recht’om 21.30 uur

 16. ik ben er 4 jaar geleden ook ingetrapt en destijds ook meteen het abon.opgezegd binnen die 8 dagen.
  Nu,zoveel jaar en 3 huizen/adressen later hebben ze me blijkbaar weer gevonden en willwn ze 275 euro van me hebben… Maar waarvoor??? Na het opzeggen heb ik niks meer ontvangen. Zij zeggen van wel en houden dit ook vol.
  Heb ze nu 2mnd geleden t laatst gemaild met de vraag mij de verzendbewijzen te laten zien waarop mijn handtekening voor ontvangst vd producten op staat…per slot van rekening kan iedereen wel zeggen dat ie jou iets onaangetekend verzonden heeft.
  Geen idee of t effect heeft,wacht het wel weer af…
  Iemand dit ook wel is gedaan,en wat was de uitkomst???

  1. Lolwat.
   Dat wordt dus nog interessant.

   Bij mij hadden ze op het papier de prijs van €2,90 over de x per maand gezet, maar ik vermoed zo dat ze van plan zijn meer af te schrijven, dus heb de dag daarna met mijn huisgenootje per aangetekende brief opgezegd, ze een termijn van 14 dagen gegeven om te reageren, en mocht er geen reactie komen erbij gezet dat ze dan de inhoud van de brief erkennen en het er mee eens zijn.

   Betekent dat dan dat ik ook in x jaar dat neppe incasso bureau achter me aan krijg? Om eerlijk te zijn maakt me dat aan het lachen. xD

 17. Ik was met mijn dochter bij Kabouter Plop in het World Forum Theater in Den Haag en werd daar aangesproken door Euro Media, ze adverteerde onder de naam Dolfijn. Het verhaal is precies het zelfde als bij Kinderfun, ook hier staat op het gele briefje dat alles wat er mondeling is toegezegd niet geldig is!
  Ook hier deden ze alsof ze van een ander bedrijf waren, dit keer Studio 100 en ook dit keer ging het om dure abonnementen, wat je alleen kon zien als je de achterkant las, want op de voorkant stond dat het om een proefpakket ging.
  Kortom, ik denk dat kinderfun een nieuwe naam erbij heeft, of dat er een nieuwe speler op de markt is, want het lijkt allemaal verdacht veel op elkaar!!!!

 18. Afgelopen zondag is er inderdaad aandacht besteed aan Kinderfun in het programma Das je goed recht. Op basis van de eerste tip over de uitzending heb ik ze direct een mail gestuurd.
  Maar zoals veel gebeurd bij dit soort organisaties blijft een reactie uit. Ook op de tweede mail heb ik nog geen reactie mogen ontvangen.
  Waar ik nog het meeste van geschrokken ben, is dat ze in het programma hebben gezegd dat de zaak is opgelost. Ik zelf denk dat het misschien opgelost is voor twee (misschien een handje vol) gedupeerden. Ik ben dan ook zeer benieuwd wie er wel en wie er niet zijn geholpen.
  Tweede vraag is of u dan ook echt uw geld heeft terug gekregen?
  U zult begrijpen dat ik niet echt tevreden met de afhandeling van deze zaak in Das je goed recht. Ik ben dan ook erg benieuwd naar uw reactie.
  Bij voldoende belangstelling sluit ik de opzet van een forum niet uit.

  Chris Koeree

   1. Je kan het bedrag laten storneren (terugstorten) bij je bank, en hun rekening laten blokkeren.

    Als je internetbankieren hebt bij bijv. de ING kan je ook online storneren door bij incasso opdrachten te kijken, en op het kruisje bij het bewuste afschrift te klikken.

    Om het rekeningnummer te laten blokkeren moet je naar de bank toe en ze er opdracht toe geven.

 19. Hallo allemaal,

  Ook ik ben vorig jaar 7 december in een verkoop praatje getrapt van een medewerker van Kinderfun, welke glijdend bij mijn deur tot stilstaan kwam ( paadje was bevroren ). Mede door dat gestuntel besloot ik de deur open te doen.

  En idd, ook ik kreeg het hier welbekende verkoop praatje te horen. Het was een proefactie van 3 maanden, welke daarna automatisch zou stoppen. Geen abonnement. Alleen was er in mijn geval geen sprake van alleen de verzendkosten betalen. Hij heeft wel gezegd dat het om een bedrag ging van euro 26,85, maar wel dat dit een eenmalige incasso was.

  Niet heel goedkoop dacht ik nog wel even, maar aangezien ik regelmatig cd’s, boekjes of iets anders koop voor de kinderen, vond ik het nog wel kunnen. Dus dat roze papiertje ondertekend, in de ( domme? )veronderstelling dat het idd na 3 maanden zou stoppen.

  Moet nog wel even vermelden, dat de automatische incasso niet gelukt was ( stond niet genoeg op, ivm de verhuizing ). Kreeg dus een brief met accepgiro, welke ik netjes betaald heb. En daarna nooit meer aan gedacht. Tot vandaag. Zag tot mijn grote verbazing dat er een bedrag van euro 26,85 t.n.v. Kinderfun is afgeschreven. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.

  Het is idd nietszeggend en verouderd materiaal, niet toegespitst op de leeftijd van mijn 2 oudste kinderen. Wil dus verder niets ontvangen en zeker niet meer betalen.

  Maar als ik al die horror verhalen zo lees, ben ik bang dat het nog wel even kan duren voordat het verhaal kinderfun achter de rug is. Ik neem aan dat het beste wat ik nu kan doen is idd het bedrag terugboeken en per direct opzeggen.

  Mocht iemand nog tips of andere suggesties hebben, gaarne zou ik die willen horen.

  Bij voorbaat dank,

  Brenda Franconi.

 20. Ik denk dat wat je nu gaat doen, terug boeken en opzeggen een prima optie is. Ik zou het wel aangetekend doen en vervolgens ook 1 mallig reageren op het incasso bureau. Misschien ten overvloede, ik zou er wel inzetten dat je het niet eens bent met de afschrijving, dat je elke volgende afschrijving als diefstal zal beschouwen en dat je daarvan aangifte bij de politie zal doen. Ook dat elke zending die je nu nog krijgt als gift zal beschouwen. Zo vang je een aantal aspecten bij voorbaat al op.
  Succes!

 21. vandaag was het heerlijk weer…
  liep in het dorp, kwam uit de prenatal…
  man liep te bellen en pakte me ineens vast, me kleine man schrok..

  hij dumpte zijn foon, en zei: hee ji vind dora studio honderd K3 en blah blah zeker leuk,

  mijn kleine man zei : nee, en jou ook niet…

  gesprek werd op mij gericht… ja vind je het niet leuk om lid te worden en hem te verwennen?!

  DAAR IK AL EERDER DOM WAS EN KINDERFUN EN KINDERPARADE KEN, liet ik hem door praten, en toen hij klaar was, heb ik een andere ouder erbij gehaald
  en gezegt en public:

  heb je pas opgelicht gezien met je baas?

  zegt hij uhm nee die zijn heel anders zijn we niet blah blah we komen uit leiden…

  vroeg zijn inschrijf blok erbij en eiste of hij even met zijn smart foon wou google…

  toevallig reed n vriend van me die bij politie zit voorbij dus ik wenkte hem erbij…

  die gozer wist niet hoe snel hij de benen moest nemen… het is niet netjes, maar wat hun doen ook zeker niet!

  scene en public…. maar hij is hem hopelijk gesmeerd, en geen mensen opgelicht verder!

  en ben benieuwd of ik nog wat van een van deze clubs hoor.

  Groetjes Judith

 22. @ Judith: prima actie!!!! Ik hoop ook dat ik ze nog eens tegen het lijf loop en goed voor gek kan zetten.

  Hier nog een moeder die het leuk vond om de jongste eens te verwennen met een leuke dvd eens in de maand!!
  Nu we ze ontvangen blijken het overjarige oubollige dvd te zijn waar ze geen interesse in toont!

  Werd bij de markt door een vlotte babbelaar aangesproken en heb in een vlaag van verstandsverbijstering heel stom mijn rekeningnr. opgeschreven, nadat mij was verzekerd dat het 1 malig was en dat het automatisch stopte. Want dat was dus mijn bezwaar: ja, dan zit ik weer ergens aan vast zeker? Maar dit zou zeker niet het geval zijn.

  Vanmorgen zag ik dus op de rekening dat er weer € 26,85 was afgeschreven en toen ik ging zoeken bleek dit in januari ook al het geval geweest te zijn.

  Ga nu de bank maar bellen om te storneren, weet niet of dat nog kan van januari, maar in ieder geval die van vandaag. Ik heb natuurlijk na januari ook de dvd’s nog ontvangen, maar had helemaal niet opgelet tot wanneer het moest lopen! Stom! In principe heb ik om die dvd’s helemaal niet meer gevraagd!

  Het is wederom een goede leer voor de volgende keer, ik doe nooit zoiets, ben helemaal geen fan van automatische incasso en nu ik dit dus 1 keer heb gedaan zit ik gelijk aan deze oplichters vast.

  Zoek me inmiddels de hele ochtend al rot naar dat roze rotbriefje, maar kan het niet vinden. Gebeld en zou een kopie ontvangen, want volgens hun staat erin dat het stilzwijgend verlengd wordt, terwijl de babbelaar nog voor me had onderstreept dat het eenmalig was. Zonder briefje begin je niets natuurlijk!

  Ben benieuwd, wordt ongetwijfels vervolgd!

  Groetjes,

  Sylvia

 23. Ik ben er in april ingestonken in Zoetermeer, toen ik daar met m’n 9-jarig zoontje liep en aangesproken werd door een jonge knul met vlotte babbel die net deed alsof hij er stond namens Nickelodeon.
  Eén dvd-tje ontvangen; een Zweedse kinderfilm met NL ondertitels, je zou er om lachen als het niet zo triest was! Het bedrag kon ik gelukkig nog laten storneren en hun rekening laten blokkeren voor incasso. DVD-tje aangetekend terug gestuurd (binnen wettelijke zichttermijn van 7 dagen) met brief erbij dat ze me hebben opgelicht en ik niets meer met ze te maken wil hebben, maar dan krijg je vervolgens doodleuk weer een acceptgiro toegestuurd. Vandaag dus aangifte gedaan bij de politie van Zoetermeer, want ik denk dat die bewuste dag wel meer mensen zijn gedupeerd. Ongetwijfeld kan ik nog wel de nodige herinneringen, dreigementen en incassobureau-brieven verwachten, maar kom maar op stelletje oplichters van Kinderfun! Daag me maar meteen voor de rechter zou ik zeggen……

  1. Ik heb precies hetzelfde meegemaakt! Ook in Zoetermeer. Het zijn oplichters. Als ik er weer een tegenkom dan heeft ie een probleem.

 24. Hallo lieve mensen,
  tot mijn spijt lees ik dat deze klere oplichters nog steeds door kunnen gaan. Bizar voor woorden!
  In 2008 heb ik een heel jaar ellende met dit bedrijf gehad. Waaronder de misschien voor sommige bekende incasso brief van FIAD met gele sticker dat er direct betaald moest worden. Bedrag van ruim 200 euro.
  Ik ben gaan terug dreigen met rechtzaak en heb vervolgens niks meer vernomen van beide bedrijven. We zijn nu 2 jaar verder, woon nog steeds op zelfde adres, dus ben benieuwd of ze me ooit nog komen lastig vallen.
  Geef niet op! Het is behoorlijk frustrerend en praten met deze mensen heeft totaal geen zin. Doe daarom alles per mail en bewaar alles. Zij hebben geen enkel recht op geld incasseren, daar zij zich niet aanmelden bij KVK. Dus de bedragen die daarop volgen zijn ongeldig. U kunt hun hierop wijzen in correspondentie. Mocht u meer vragen of tips willen kunt u mij mailen. j_huwae@hotmail.com.

 25. Hallo lieve mensen,
  tot mijn spijt lees ik dat deze klere oplichters nog steeds door kunnen gaan. Bizar voor woorden!
  In 2008 heb ik een heel jaar ellende met dit bedrijf gehad. Waaronder de misschien voor sommige bekende incasso brief van FIAD met gele sticker dat er direct betaald moest worden. Bedrag van ruim 200 euro.
  Ik ben gaan terug dreigen met rechtzaak en heb vervolgens niks meer vernomen van beide bedrijven. We zijn nu 2 jaar verder, woon nog steeds op zelfde adres, dus ben benieuwd of ze me ooit nog komen lastig vallen.
  Geef niet op! Het is behoorlijk frustrerend en praten met deze mensen heeft totaal geen zin. Doe daarom alles per mail en bewaar alles. Zij hebben geen enkel recht op geld incasseren, daar zij zich niet aanmelden bij KVK. Dus de bedragen die daarop volgen zijn ongeldig. U kunt hun hierop wijzen in correspondentie. Mocht u meer vragen of tips willen kunt u mij mailen.

 26. 2 juni 2011 in Rotterdam Centrum….

  Een verkoopster… ze leek zo oprecht. Ik twijfelde…. Maar ja, de vrouw vroeg: wanneer is uw dochter jarig”… “Binnenkort”… “Oh… houdt ze van K3?”… “Bij deze proefabonnement zit de nieuwste K3 DVD met Josje”. Dat was voor mij de doorslag…. Erg stom… Ik las nog de tekst over de mondeling afspraken…

  Maar ja.. ik dacht nog.. ik bezoek de site van Kinderfun om deze actie te verifieren… desnoods ga ik ze bellen… Als dit niet deugt, dan storneer ik de incasso…… Ze willen dat je de incasso storneert, want dan ben je wanbetaler….!!!

  “De abonnement stopt automatisch, u wordt gebeld op 20 augustus”.
  De abonnement stop niet automatisch… wacht je tot 20 augustus, dan ben je te laat met opzeggen!!!

 27. Een vraag….. aangifte doen bij de politie????

  Kan dat? Neemt de politie dit serieus? Op het briefje van KF staat haast letterlijk dat de verkopers niet te vertrouwen….

 28. Nog een vraag…. aankopen op straat heb je geen bedenktijd….
  Aan de deur wel en ook via de telefoon… 8 dagen….

  Dhr. J. Vlaar, zei via een uitzending van Das je goed recht…. “bij ons hebben we een bedenktijd van 8 dagen” “dat hoeft niet, maar ons wel”…..

  Iemand wordt belazerd door Kinderfun… binnen 8 dagen stuur hij/zij een brief en verwijst naar deze uitspraak… Hoe geldig is deze uitspraak?

 29. Oei.. ik ben er vorige week ook ingetrapt.. 2 juni na een leuk ochtendje in het spoorweg museum met het Thomas weekend. Ik dacht leuk 3 boekjes voor 8,45. twee keer gevraagd of het daarna dan wel afgelopen was.. uiteraard was het daarna afgelopen. Ik had een beetje haast met een enthausiast manneke aan de hand dus uiteraard de voorwaarden niet goed gelezen.. stom stom stom.. kwartiertje later besefte ik me dat ik er in was gestonken. Gisteren aangetekend een opzegbrief verstuurd. Op mn briefje stond een mooie verwijzing naar consuwijzer… en colportage. maar volgens mij valt een abonnement op straat kopen niet onder colportage. Even de wet erop nagekeken en blijkt dat zo’n overeenkomst alleen geldig is indien beide partijen er een handtekening op hebben gezet. Dat is dan weer niet het geval. Ook de voorwaarde dat een mondelinge afwijking van de voorwaarden niet geldig is, is volgens mij niet rechtsgeldig.. dat heb ik dus ook in mn brief gezet (niet dat dat iets zal uitmaken maar toch)…

  Ik bereid me in iedergeval voor op een hoop post, storneringen en andere juridische dreigementen.. Ik zie er nu in iedergeval nog wel de humor van…

  Hier gaan ze spijt van krijgen…

  1. Welke adres stond er op je briefje? Een postbus in Mill of een postbus in Boxmeer?

   Op het briefje stond bij mij een postbus in Mill en op de site staat een postbus in Boxmeer.

   Ik heb twee brieven moeten gestuurd. :-s

   1. Zowel op het briefje als op de site van de splendid club staat een adres in Mill..
    Ik kreeg overigens vandaag ook al het eerste pakket.. ik moet zeggen dat dat niet eens tegenviel:-)… mn zoontjes waren allebei helemaal blij. De oudste met een boekje van Thomas de Trein en de jongste met een boekje van Dora. Verder nog een boek dat we al hadden (wordt bij de bruna voor 12,50 verkocht) maar ja dat kan ik ze ook niet kwalijk nemen.

    Misschien hebben ze toch hun leven gebeterd.. we gaan het zien hoe ze op mn brief reageren (die is nog niet aangekomen zag ik via tracktrace).

 30. Ik heb nog niks ontvangen, maar ik neem aan dat ik iets zal ontvangen.
  Ongetwijfeld zullen het leuke boekjes zijn voor de kids.

  Maar M., op de site van Splendid Club lees ik dit:

  Actievoorwaarden

  Als u wilt opzeggen, dan kunt u dat het beste doen bij aangetekende brief of briefkaart uiterlijk 8 dagen nadat u zelf de overeenkomst hebt ondertekend. Uw brief of briefkaart komt dan op tijd aan. Opzegging moet gebeuren aan het vermelde adres op deze website. Vermeld duidelijk de omschrijving en de datum van het contract. Vermeld ook uw eigen naam, adres, postcode en woonplaats en de datum van verzending van uw opzegging.

  Op 2 juni heb je de overeenkomst getekend, nu is het acht dagen later en je ontvangt een pakket. Als je gisteren je “abonnement’ hebt opgezegd, dan was je op tijd. Maar je hebt toch een pakket gekregen en je kinderen zijn blij met de boekjes….. Volgens mij behoor je het pakket nu terug te sturen… Niet erg leuk voor je kinderen.

  Maar stuur je het pakket niet terug, dan heb je iets ontvangen zonder ervoor te betalen.

  Zojuist ontdekt dat de eigenaar van Spledidclub. A.V. familie is van J.V. van de Kinderfun en E.V. van de Kinderparade.

 31. Ze hadden afgesproken dat ze een proefpakket op zouden sturen voor 8,45 daar heb ik dus ook geen moeite mee om daarvoor te betalen.

  Wat ik wel een beetje stom vind (van mezelf ook wel) is dat ik iets anders heb ondertekend dan was afgesproken. namelijk iets van 8,45 en niet 4×8.45 en Ik had ook gevraagd of het na de proefperiode automatisch stopt… dat blijkt natuurlijk niet het geval.
  Maar goed de boel is in iedergeval opgezegd (in het slechtste geval voor over 3 maanden) en ik vermoed dat ze me wel gaan bellen want ik had in de brief gezet dat ik afschrijvingen zowiezo zal storneren:-) maar als ik dat handschrift zo zie op het bonnentje gaan ze het zowiezo proberen van een verkeerde rekening af te schrijven…

 32. Willen jullie allemaal melding maken van deze feiten bij Consuwijzer. Zij zijn ervoor. Ik heb daar de feiten mbt Kinderfun gemeld. Zij kunnen pas wat doen als er meerdere klachten komen van gedupeerden. Want gedupeerd ben je en anders wordt je het zeker nog, de bewijzen zijn er, kijk maar op forum van Kassa recente berichten over Kinderfun met incasso’s etc. zelfs na drie jaar! http://www.consuwijzer.nl en tel. nr. 088-0 70 70 70.

 33. Ik heb op 1 november 2006 het abonnement op Kinderfun opgezegd en daarbij de laatste zending teruggestuurd. Er werd niet op gereageerd, dus afgehandeld, dacht ik.
  Maar sinds 26 oktober 2007 worden wij geregeld lastiggevallen met brieven van Invogem en later FIAD. Het begon met een bedrag van € 40,85 en de teller staat nu op € 286,41. Het is nu 18 september 2011, mijn kinderen studeren inmiddels en ik heb een stapel van 15 brieven van de incassobureaus. Dit is te zot voor woorden. Donderdag jl. stond er iemand van FIAD op de stoep, die een betalingsregeling voorstelde. Vrijdag jl. werd mijn man gebeld, dat we met bewijzen moeten komen, dat we de spullen destijds hebben teruggestuurd. Als wij dat niet doen, dan zullen er gerechtelijke stappen worden ondernomen.
  Ik doe niets. Ik heb ooit de ervaring moeten hebben, dat er een brief in de brievenbus zat met een lichtgevende sticker aan de buitenkant met: Aankondiging Gerechtelijke procedure. Dit lijkt mij eerder iets voor de rechter. Verder kloppen de gegevens, waarmee het “incassobureau” werkt niet. Geslacht en geboortedatum kloppen niet. Ik ben het zat.
  Tussen haakjes: Ik heb geconstateerd, dat de brieven altijd komen rond feestdagen en vakanties. Voel ik hier iets van geldnood?

 34. Ik ben in mei moeder geworden. In juli liep ik samen met een vriendin in de stad samen met mijn dochter. Een jonge vrouw sprak ons aan. Tegenwoordig wordt alles allemaal zo duur. We hebben nu een actie 3 kinderpakketten voor € 8,95. We moesten dan wel € 5 euro contact betalen eerst en € 8,95 werd automatisch afgeshreven. Wat ze allemaal vertelden wat in de pakketten zat, was dat geen geld. We hebben de papieren snel ingevuld, want mijn dochter begon te huilen. Het eerste pakket ontvang ik en heb alles opgezegd! Het enige wat ik ontving was een flut DVD. De week daarna werd er € 26,85 afgeschreven van mijn bankrekening.Ik heb het bedrag laten stoneren want dat was niet de afspraak en ontving daarna een acceptgirokaart.Ik heb gebeld en het enige wat gezegd wordt is dat het op het papiertje staat en dat we maar goed hadden moeten lezen. Wat een KUT bedrijf. Dit is de laatste keer dat ik iets op straat of aan de deur koop.

  1. Ik ben denk ik door dezelfde vrouw aangesproken, want het was echt hetzelfde praatje, alleen ging ze bij mij nog verder over haar familie en dat ze niet van schijnheilige mensen houdt.. Hoe schijnheilig ben je dan?? Ik zou het pakket (met de nieuwste K3) ontvangen voor kerst met een mooie grote paarse strik erom heen. Kerst naderde en geen pakket. Ik gebeld.. tuurlijk ze zijn tot 9 januari gesloten wegens vakantie. Vandaag kijk ik op mijn rekening en ja hoor, geen 8,95 afgeschreven maar 26,85 en ook ik heb haar nog 5 euro contant betaald. Ik ga nu morgen de brief aangetekend versturen, maar zo te zien gaat dat niet helpen. Heeft iemand al wel eens de algemene voorwaarden bij KVK opgevraagd, want volgens mij zijn die rechtsgeldig en niet de dingen die ze zomaar op een roze blaadje drukken.

   1. Bij mij precies hetzelfde verhaal! ik liep in de stad met mijn moeder en 13 maanden oude zoontje en kwam die blonde muts tegen en vertelde ze dat ze werkte op een kdv in Breda en leuke kinderpakketten verkoopt o.a. van ”Zappelin” programma’s en ”Cars” voor 8,95. en idd kwam ze met een verhaal dat sommigen mensen niet te vertrouwen zijn enz enz.. Mij heeft ze een ”Woezel en pip” pakket beloofd (nooit gekregen alleen stiften die het geneens doen en voorleesboeken met woorden erin dat ik denk van ”oke, en dit is van 0 t/m 3 jaar!?!? die boekjes daar zou ik geneens een euro aan uitgeven) plus de knuffeltjes en leuke kindervoorleesboekjes, die ik ook nog eventueeel kado kon doen. vervolgends ook die 5euro betaald en nergens werd opgeschreven dat zij dat in ontvangst heeft genomen wat vreemd is natuurlijk. Maar als iemand met een verhaal op komt zetten van vertrouwen e.d. dan verwacht je niet dat diegene niet te vertrouwen is. ik ben in Maart opgelicht door dat bedrijf en gister dacht ik ineens ”Ik heb nooit een bevestiging gehad voor die aangetekende brief” dus ik dacht ik ga eens op Google kijken en kom ik ineens dit allemaal tegen! wat moet ik nu doen! ik heb het roze papiertje al opgestuurd en het bewijs van die aangetekende brief die ik heb opgestuurd heb ik voor mijn neus liggen. Ik heb echt geen zin in alle procedures etc! dat dit nog gewoon kan in Nederland zeg! hier moeten we met zn alle wat aan doen!

 35. Wij zijn tijdens de kerstmarkt in Dordrecht aangesproken en idd het verhaal van 5 euro gelijk betalen en dan 1 keer 8,95 voor drie pakketten en een heel lul verhaal eromheen over kinderen dat ze het zo leuk vinden enzo.. Maar van de week ineens 26.85 afgeschreven?? En nog geen pakket binnen. Gaan wel een aangetekende brief sturen en meteen opzeggen.
  Heb het geld al terug laten storten en de rekening laten blokkeren zodat ze niet nogmaals kunnen afschrijven.
  Hopelijk zijn we er dan vanaf en krijgen we verder geen gezeur meer ermee. Maar als ik even snel de reacties van andere lees is dat niet zo.

  Groeten een opgelicht ouderpaar.

 36. Vorig jaar juni was ik er ingestonken bij splendidclub… Ik heb het idee dat ik er aardig vanaf ben gekomen.. ik heb ze direct een aangetekende brief gestuurd om op te zeggen.. ze waren alleen verrekte snel met het leveren van het eerste pakket waardoor de opzegging later was.. de betaling heb ik niet gestorneerd omdat het pakket en de volgende pakketten nog best aardig waren ook.. na 4 maanden hielden de pakketten gewoon weer op zoals ik verwacht had na het opzeggen..

  Nu heb ik de opzegbrief en het bonnetje van de post bewaard.. je weet nooit….

  Ik heb er in iedergeval van geleerd… Het was een betrekkelijk goedkope cursus ‘laat je niks aansmeren op straat’

  M

 37. Wij zijn er nog niet eens ingestonken, het kan namelijk ook anders;

  Mijn oudste dochter kreeg zomaar allerlei kinder onzin in de bus (mijn dochter is 18 jaar). Wij hebben vanaf het begin alle shit retour afzender gestuurd. Deze shit is nu al wat maanden bezig. Ze hebben m’n dochter ook gebeld met de mededeling dat ze snel moest gaan betalen, anders zou ze te maken krijgen met een deurwaarder. Ze heeft gevraagt om het contract, die hebben we gekregen. Heel vreemd, maar wel waar, al haar gegevens stonden erop, echter de handtekening was zwaar vervalst.

  Zo kan het dus schijnbaar ook. Gewoon iemand die je gegevens weet, dan jou inschrijven en jij bent de lul.

  In de laatste brief schrijft Kinderfun dat ze gerechtelijke stappen willen ondernemen. Nou, van mij mag het, ben niet bang, en betaal ook zeker geen euro aan die idioten.

  De mafkezen.

 38. Mijn vrouw is er ook ingestonken. Ze liep op straat met mijn zoontje en werd aangesproken door een medewerker van Kinderfun. het zou gaan om een speciale actie waarbij alleen de verzendkosten van 3 euro betaald zouden moeten worden. Vervolgens zou er een pakket met leuke dingen voor onze zoon worden opgestuurd.

  Er werd 26.85 geincasseerd van onze rekening. Deze heb ik laten storneren.Een pakket heb ik niet gezien.

  Momenteel heb ik al een vierde aanmaning in de bus en wordt er gedreigd met een incasso bureau.

  Van mij krijgen zij geen cent maar dan ook helemaal niks.

 39. Mijn vriendin is er ook ingetrapt. Allemaal dezelfde verhalen. incasso bureau en kinderfun etc is allemaal van de zelfde persoon. Grote oplichters zijn het. Ze gaat helemaal niks betalen! ze heeft al zoveel aanmaningen gekregen en nu t incassobureau aan de deur om een regeling te treffen. pff niks geen regeling. stelletje oplichters

 40. Afgelopen weekend kwam ik er ook eentje tegen. Ze begon met haar mooie verhaal, halvewege brak ik haar verhaal af: “Hoe gaat het met je werkgever, Jos Vlaar? Hij heeft geen slapeloze nachten.”
  En weg was ze.

 41. ik kreeg vandaag dus ook een brief binnen van de fiad ?
  gestuurt door kinderfun. te mill ik heb daar dus nooit wat bestelt en ik zou je nog mooier vertelllen heb nog geen eens kinderen ze willen dat ik een bedrag betaal van 333 euro ik heb nooit wat binnen gekregen van pakketjes of zo iets dergelijks ik heb ook jaren geen aanmaningen gekregen nu dus zo ineens uit het niets een aanmaning ik heb een mail terug gestuurt en betaal dus niets ik weet uberhaupt het bestaan van deze firma nog geen eens nooit van gehoort

  1. Beste Silvia,

   Als beheerder van dit forum reageer ik even rechtstreeks.

   Normaal kom ik op voor de belangen van mensen die belazerd zijn door Kinderfun. In uw situatie zou het zo zijn dat u nooit enig contact heeft gehad met Kinderfun. U kan ze inderdaad een mail sturen met de melding dat u zich van geen kwaad bewust bent. Anderzijds kunt u ook helemaal niets doen.

   Vermoedelijk heeft er iemand uw gegevens opgegeven zonder dat u hiervan op de hoogte bent gebracht. Andere mogelijkheid is dat de verkoper de beschikking heeft over uw gegevens. Het is immer zo dat de verkoper € 10,– krijgt voor elk getekend briefje.

   Fiad incasso is een bureau die zich aan geen enkele regel houd. En in de twaalf jaar dat ik mij met deze zaken bezig houd is er nog nooit een zaak voor de rechter geweest. Ik zou mij in elk geval niet zo druk maken over Fiad wat lijkt op fiasco hi hi.

   Ook ik maak mij niet druk ondanks de last onder dwangsom van € 1000,– per dag die de rechter mij heeft opgelegd in een kortgeding aangespannen door de broer van Kindefun. Kijk maar op http://www.koeree.nl/weblog

   Met vriendelijke groet

   Chris Koeree Stichting consumentenhulp i/o

 42. vandaag kreeg ik dus een brief van FIAD ik ga ze nu bellen en echt wauww… heb gesprekken opgenomen… dus ga t gewoon op youtube zetten!

 43. Bij ons wordt sinds ca. 1 jaar ieder kwartaal een bedrag afgeschreven door Kidsfun. Ik heb echter nooit iets ontvangen geen enkel pakket. We kunnen ons ook niet herinneren dat we hier lid van zijn geworden.
  Is het makkelijk om je geld terug te vorderen. Ze leveren niets en we verwachten ook dat we niets ondertekend hebben.

  Ik zeg niets op, ik ben immers nergens lid van geworden.

  Iemand tips?

 44. hallo ik heb 2 weken geleden een aangetekende brief verstuurt naar kinderfun om mijn abbonement op te zeggen maar hij was wel aangekomen volgens postnl maar werd gewijgerd door de ontvanger en vandaag kreeg ik de brief retour ook aangetekend wat nu ik wil er vanaf

 45. Beste Patrick,

  controleer voor alle zekerheid het adres waar je de aangetekende brief naar toe hebt gestuurd.
  Als dit adres juist is dan zou ik mij nergens druk om maken.
  Geld kun je binnen een vastgestelde termijn storneren
  en verder kunnen ze nergens aankomen.
  In elk geval bedankt voor je reactie die weer eens overduidelijk laat zien met wat voor mensen we te maken hebben.

  groetjes

  Chris

 46. SplendidClub is nogsteeds actief en heeft zijn leven niet gebeterd ondanks loze woorden op hun website.
  Mijn vriendin heeft twee maanden geleden via colportage een “proefpakket” besteld, en hier bij thuiskomst meteen vanaf gezien.
  Na talloze e-mails is er uiteindelijk toch een pakket verzonden, met de verzekering dat wanneer het geretourneerd zou worden het abonnement zou worden opgezegd en er niets zou worden afgeschreven.
  Jullie raden het al, onlangs heeft SplendidClub toch het bedrag afgeboekt.

  Inmiddels is het bedrag gestorneerd en SplendidClub geblokkeerd voor verdere incasso’s.

  Bij een eerste brief van een incassobureau zal ik via de rechtsbijstand er nog eenmaal een brief aan wijden. Maar elke minuut die ik er aan besteed is er nu al een te veel.

 47. Mijn oudste dochter is nu ook de pineut. 4 juli (2106) Aangesproken terwijl ze aan het tanken was. Lekker gemaakt met 3 maanden gratis kinderboeken voor 7.95 verzendkosten. ‘Getekend’ op een IPAD , maar GEEN schriftelijk bewijs én GEEN bevestigings email gekregen wat beloofd was . Dag daarna, na lang zoeken bij wie ze eigenlijk lid was geworden (zo warrig was het verhaal van de verkoper dus) kwam ze bij Splendid (Uden) uit.. en belde daar naar toe dat ze dus geen mail heeft ontvangen. Kreeg ze alleen haastig te horen dat ze de desbetreffende verkoper zouden verwittigen. Niet eens vragen naar haar emailadres of telefoonnummer ! Niet eens willen noteren ! Foute boel dus ! Meteen de bank opdracht gegeven alles van Splendid te blokkeren ! Vandaag 12 juli eerste pakketje binnengekregen die ONGEOPEND retour gaat met een brief eraangeplakt dat ze zich beroept op de 14 dagen bedenktijd en van lidmaatschap/abonnement afziet. Dezelfde brief gaat ook aangetekend… Niet dat het echt zal helpen misschien.. maar wel goed voor bewijs. Eventuele volgende pakketten zullen ongeopend gewoon retour gaan.
  Overigens opereren ze schijnbaar van 2 plaatsen : Splendid BV | Oostwijk 37 | 5406 XT UDEN | telefoon 0413 – 356277 website http://www.splendidclub.nl/index.php
  en de boeken komen van http://www.splendiduitgeverij.nl/ en die zit in Lijsterstraat 31 • 5451 XJ Mill. Daar sturen wij dus de opzegbrief naar toe.. en NIET naar Uden.
  Lees ik hier ergens ook nog eens dat aangetekende brieven geweigerd zijn …. Zucht…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *