Reactie van Splendidclub (afkomstig van Tros Radar forum)

alfred5451

Geplaatst op 28 Aug 2008 10:59 door alfred5451   

——————————————————————————–

Beste heer Koeree en mensen op dit forum, http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?p=785752#785752

Graag zouden wij zien/horen dat de mensen die een klacht naar “ons”
dan wel Splendid Club toe hebben telefonisch contact met ons opnemen daar wij mensen op een forum niet kunnen helpen omdat wij hierbij niet weten over wie het gaat en dus ook de gegevens er niet bij kunnen pakken.
Wij kunnen mensen die een klacht naar Kinderparade en/of Kinderfun toe hebben niet helpen omdat wij simpelweg niet in het bezit zijn van hun gegevens dus vraag ik u daarvoor contact met hen op te nemen.
Graag willen wij ook met U Dhr Koeree contact over deze kwestie en de kwestie in zake Fiad.

Wij zijn telefonsich bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 12.00
en van 13.00 tot 15.00 op nummer 0485-451591

Met vriendelijke groet,
Splendid Club

Geplaatst op 28 Aug 2008 22:12 door Chris (de eerlijkevinder)   

——————————————————————————–

Dag meneer (Alfred5451) van Splendidclub

Ook voor u welkom op dit forum. http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?p=785752#785752
Op dit moment bent u de derde in rij, zodat alleen Kinderfun zich nog niet heeft gemeld. Ik stel voor nog even rustig af te wachten alvorens te reageren op uw verzoek. Het zou mij immers wel uitkomen als alle partijen de koppen bij elkaar steken.

Ook al ben ik bang dat een telefonisch contact met u weinig zal bieden omdat u in uw stukken al aangeeft dat mondelinge afspraken niet geldig zijn, zal ik fatsoenshalve binnenkort contakt met u opnemen.

Het staat u verder vrij te reageren op berichtjes en reacties op dit forum

Met vriendelijke groet

Chris Koeree
Lelystad

8 gedachtes over “Reactie van Splendidclub (afkomstig van Tros Radar forum)”

 1. hallo ik was in zoetermeer in man kwan naar mijn toe wij hen 1 adijn als ju laat word mar 3 keer lind word dan krijg ju 3 keer over 1 boek of cd of dvd krijg mar 3 keer moet ik op zeegen nee naar 3 keer stop het ik krijg al 3 ker als 24,85 al ptat dat klom niet al het zegt 3 keer en niet 6 of 8 of 10 ik wil mijn geld trug een stop groetjes

 2. All,

  please help! My wife does not speak dutch and today at the door she signed a subscription for 33.80EUR of/to the “splendidclub”. The person who sold the subscription spoke english. Our son will now get monthly magazines.

  On the contract is standing: “Goed lezen voor ondertekening, want u heft geen bedenktermijn”. And on the backside “Opzegging binnen 8 dagen is niet mogelijk omdat actieprijs minder bedraagt dan 34EUR”.

  Normally in every EU country I can cancel what I bought on the internet or at the door/on the street. Is it true that in The Netherlands with such a trick people can loose their lawful rights?

  What can I do?

  –Joerg

  1. Joerg,

   Make a fonecall to Splendidclub en thel them dat you dont accept te abonnement mon base of dwaling.

   Shange one of the letters i sent you with your owne name and contract number ensent the letter to Splendidclub.

   Chris Koeree

   1. Same problem here pleae help me because i dont have money to pay for that stuff but i totally ignore when they talk to me i said i go top bibiliotheek dont need it. i did on tin time to stop the contract but they do nothing.

 3. Splendidclub,

  het is een beetje moeilijk om contact met jullie op te nemen. Daar jullie de telefoon niet opnemen en er niet wordt gereageerd op mijn (aangetekende) brieven..

 4. Jullie hebben mijn vriendin ook opgelicht in Roosendaal centrum. Daar werd een papier opgesteld met daarop 1, 2, 3 of meer pakketten. Uiteindelijk had mijn vriendin 1 pakket genomen en kreeg het papiertje met daarop de gegevens. toen ze thuis kwam en het liet zien. Was ik hier niet mee eens en wilde dit de zelfde dag nog stop zetten. Na mailen en brieven sturen ben ik gaan bellen en werd er nooit opgenomen of terug bericht. Het pakket dat zou geleverd worden is echter ook nooit aangekomen of opgestuurd. Ineens 6 maanden later komt er een Brief binnen van Fiad Incasso met opdracht van Splendidclub. Om het volgende bedrag van 174,00 Euro binnen 4weken te voldoen. Terwijl het ging om 10,00 als aanbieding. Daarop heb ik FIad gebeld en ook uitgelegd dat dit niet klopt maar daar konden ze niks aan veranderen. Ik moest dit bedrag alsnog binnen 4weken bekostigen of een regeling treffen. Op het moment heeft ze dat gedaan. Maar ben er strikt op dat dit niet helemaal in de haak zit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *