Splendidclub

Even kreeg ik het idee dat Splendidclub zijn leven had gebeterd.
Maar helaas, het tegendeel bleek waar.

Uit meerdere recente berichten is wederom gebleken dat ook Splendidclub zich nog steeds uitgeeft als verkopers namens de bekende televisieprogramma’s Nickelodeon en Jetix.

Bovendien vertellen ze u dat het gaat om een proefactie of sterker nog, ze vragen u om een bedrag van vijf euro die u contant betaald.

Verder zal er niets in rekening worden gebracht.
Jammer dat zij later nog wel even uw bankrekening plunderen.

Puur besodemieteren zijn de woorden die ik hiervoor mag gebruiken.
U bent dus wederom gewaarschuwd voor de praktijken van Splendidclub.

21 gedachtes over “Splendidclub”

 1. De Kinderen vonden de boekjes van splendid super leuk! Elke maand kregen we ze netjes in de brievenbus! Nu zijn ze er jammer genoeg te groot voor!

 2. Mijn kinderen vonden de boekjes ook erg leuk. Het boekje met de rekensommetjes is ook nog educatief. Leuke actie voor 4 maanden. Nu weer opgezegd. Weer even boekjes genoeg.

 3. Voor kinderen van vrienden hebben we splendid een aantal maanden gehad in een periode dat ze veel op bezoek waren en dit is ze zeer goed bevallen.

 4. Leuke en leerzame boekjes van Kinderfun. Altijd keurig op tijd bezorgd. Het pakket ziet er verzorgd uit en iedere keer iets nieuws. Leuke aanrader dus!

 5. ook ik ben in de maling genomen door splendid en ze blijven rekeningen en dreigementen sturen!!wat nu??
  ik werd op straat benaderd over een leuke actie ik zou vier keer een proefpakket krijgen dit alles voor 8,- uiteindelijk word er 38.80 van mijn rekening gehaald,ik heb dit terug laten boeken maar krijg nu nog steeds rekeningen!!

  1. ik heb precies het zelfde wat je nu beschrijft, alleen ik had dan een bedrag van €3,95 moeten betalen, alleen de verzendkosten en dan word er nu hele andere bedragen afgeschreven voor 2 goedkope wibra boekje waar de prijs nog aan zit

 6. Leuk al die berichtjes dat het zo leuk is ik geloof er alleen niet veel van.. zoveel reacties worden er niet geplaatst en deze zijn in een aantal dagen gedaan door mijn inzien niet verschillende personen ;(

 7. Beste Lubbert,

  De positieve reacties zijn op verzoek van Splendidclub geplaatst door, naar hun zeggen, klanten die tevreden zijn. Of dit op waarheid berust, daar kan ik geen antwoord op geven. Wel is het zo dat de reacties van verschillende IP adressen afkomstig zijn. Het komt misschien vreemd over maar vooralsnog moet ik er vanuit gaan dat is zoals het lijkt. En dat u hierover uw bedenkingen heeft dat kan ik geheel inkomen. Voor mij is en blijft het een weergave van hetgeen mij wordt aangeboden. Vreemd is het wel dat de heer Vlaar van Splendidclub niet reageert op mijn mail waarin ik hem vraag om problemen met klanten die contact met mij hebben opgenomen op te lossen niet worden beantwoord. Dit in tegenstelling tot de uitspraak dat het merendeel van de problemen niet meer zullen voorkomen. Ik zelf wordt echter nog met regelmaat geconfronteerd met klachten over Splendiclub. Vooralsnog zal ik doorgaan met het steunen van gedupeerden tot aan het moment dat problemen daadwerkelijk worden opgelost. Het woord is wederom aan u als directie van Splendidclub.

  Chris Koeree

 8. Weet je at het is Remco,
  als je toevallig een verkoper treft die je eerlijk verteld waar je aan toe bent dan heb je ook geen reden om te zeuren.
  Echter zij er een behoorlijk aantal mensen die zijn voorgelogen door misschien wel andere verkopers. En deze mensen hebben afzonderlijk van elkaar allemaal dezelfde klachten. dus als u werkelijk tevreden bent dan zal ik de laatste zijn die zegt dat dit niet zo is.Maar voor de mensen die zich bij mij hebben aangemeld zal ik mij altijd blijven inzetten. Opkomen voor de rechten van de vele gedupeerden. En geloof mij maar Remco, na twaalf jaar weet ik wel ongeveer waar ik mee te maken heb. Ook al heb ik (als enige) een gesprek mogen voeren met de edelachtbare rechter te Den Bosch.
  De rechter kon mij geen ongelijk geven maar liet mij weten dat ik deze bedrijven niet mocht uitmaken voor piiiiiiieeeeeeeeeeeeeep.
  Maar neem maar van mij aan dat het kleine beetje klanten dat (??) tevreden (??) is niet opweegt tegen de enorme hoeveelheid klachten die met regelmaat bij mij binnen komen. bovendien is het nog eens zo dat de leverancier waar u zo tevreden over bent, niet reageert op mijn persoonlijke mail als ik hem in contact wil brengen met een ontevreden klant. voor mij reden temeer om mij te blijven inzetten voor deze gedupeerden en anderen te waarschuwen voor de risico’s die hieraan kleven.
  Kortom opnieuw de volgende uitsprak mijnerzijds:
  Laat je niet belazeren of besodemieteren.

  Chris Koeree
  de uitspraak: http://www.koeree.nl/weblog

 9. Ik kijk gelukkig niet niet iedere dag op deze site maar die 28 en 29 november heb ik mensen gevraagd, die telefonisch het abonnement beeindigden, of ze een berichtje op deze site wilden invullen. Ik kan dat wel weer gaan doen maar iedereen weet wanneer iets goed bevallen is je niks op deze site gaat zetten. Internet is tenslotte een grote container waarin je alle klachten kunt deponeren.
  Splendid Club

 10. Ik krijg net een bericht van klacht.nl over mijn geplaatste bericht. De Tros (Jolyn van der Garde) wil in contact komen met gedupeerde van Splendid Club omdat ze bezig zijn met een item voor nieuwe uitzendingen Tros Radar. Splendid Club willen ze (wederom) gaan behandelen.

   1. Ik ben er ook ingetrapt! Copied verhaal…

    Ik wil hier ook niet te veel zeggen. Ze kunnen deze site ook zien.

    Ik adviseer iedereen hier altijd zo SNEL mogelijk professionele hulp aan te vragen. Profesionals zien andere mogelijkheden die wij leken niet zien en/of niet weten.

    Ik laat jullie weten als mijn “tegen actie” lukt.

 11. Beste tegen ………..
  Kijk uit met professionele hulp, vaak gaan ze problemen uit de weg omdat ze er niet zoveel zin in hebben. Maar al te vaak hoor ik dat zij adviseren om te betalen omdat je er dan vanaf bent. helaas is het tegendeel gebleken. Beter is het om je niet te druk te maken. Laat de zaak maar ter beoordeling voor leggen bij het hiertoe bevoegde gezag.
  Zorg wel dat je zelf altijd op tijd reageert op aanschrijvingen.
  Verder gebruikt Splendidclub een incasso bureau die zich gelukkig wat normaler opstelt dan die iiiiiiiiiiiiii van Fiasco.
  Maar ook dit incasso bureau reageerde niet op mijn schrijven zodat zij bij mij in het bakje asocialen worden gedumpt
  Dus laat ze lekker in de stront zakken.
  En maak je vooral niet te druk.

  Chris Koeree

 12. Profesionele hulp, laat me niet lachen. Door eigen inspanningen ben ik nu al 500% wijzer dan met die hulp. Het is zo simpel mensen. Brief sturen waarin je het “contract” ontbind en vraag om een schriftelijk aangetekend antwoord van Splendid. Stuur ruim na de reactietermijn een 2e brief waarin je aangeeft dat ze door stil zwijgen (ze reageren namelijk niet) akkoord gaan met de inhoud van de eerste brief. Hiermee heb je ten eerste voldaan aan hun voorwaarden en ten tweede heb jij alles gedaan om op een normale manier te communiceren.

  Echt mensen, meer energie is dit schorem niet waard.

 13. EInd Oktober ben ik ook benaderd door een vrouw die vertelde dat ze voor splendidclub werkte nouja vertelde ze kwam met een belabberd papiertje aan met daarop de verschillende boeken die ze had. Op het eerste zicht had ik een raar onderbuik gevoel maar na zeker een 3 kwartier praten haalde ze mij over en moest ik mijn gegevens invullen op een tablet het zou mij 7,95 kosten voor 4 maanden. Nou dat kon wel dacht ik.Vandaag werd het geld afgeschreven, terwijl ik nog helemaal niets heb ontvangen ik heb gelijk het geld terug gestort en hun geblokkeerd. Nadat ik al die slechte verhalen had gelezen op internet. Ik hoop dat ze me verder met rust laten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *