KINDERPARADE OPNIEUW NAAR DE RECHTBANK

Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat Kinderparade BV op 14 september Kassa van de Vara voor de rechter heeft gedaagd.
Het ging hier over de uitzending uit 2004 waarin Kinderparade en Kinderfun onder vuur werden genomen. Ook het forum van Kassa was voor Kinderparade aanleiding om er spoedeisend van te maken omdat de naam Kinderparade hier schade aan leed.

Op 24 september heeft de rechtbank te Amsterdam uitspraak gedaan in het kort geding.
De uitspraak zelf is nog niet openbaar, maar het is in elk geval wel duidelijk dat de rechter het niet eens was met Kinderparade.

Kassa zal dan ook niets wijzigen en Kinderparade haalt voor de tweede keer bakzijl.

Wat betekend dit voor u?

In al de jaren dat ik bezig ben u te waarschuwen voor deze bedrijven, heeft er nog geen enkele zaak voor de rechter gediend. Ondanks de vele keren dat wij met zijn allen hebben aangedrongen om de zaak maar te laten beslechten door de rechter.
Kennelijk (met veel zekerheid) kan ik stellen dat zij erg zwak staan en zeker niet staan te wachten op een verloren zaak. De reden hiertoe vind u in de vele berichten op deze site.

Mijn advies blijft dan ook nog steeds:

 • Schriftelijk opzeggen met terugwerkende kracht (ook het proefabonnement)
 • Afgeschreven bedragen laten storneren.
 • Aandringen op een rechtzaak.
 • Termijn stellen van 14 dagen waarna u overgaat tot sluiting van uw zaak.
 • Bij uitblijven van een reactie na 14 dagen een bevestiging sturen waarin u terug komt op de door u gestelde termijn van 14 dagen en overgaat tot definitieve sluiting van de zaak.
 • Deze termijnstelling kunt u diverse keren herhalen als zij met een onzinnig antwoord komen.
 • Als extra toevoeging is het ook handig om kopieën van de stukken op te vragen, zodat u de zaak opnieuw in overweging kunt nemen.

Kinderparade heeft gesteld dat zij de problemen graag met u persoonlijk willen oplossen.
Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe zij vanaf heden met uw reactie om zullen gaan.
Splendidclub heeft dit enige tijd geleden ook al aangegeven waarop ik moet zeggen dat er op dit moment weinig klachten binnen komen. Ik ben dan ook zeer benieuwd naar uw reactie.
Wat het aantal klachten over Kinderfun betreft, kun je rustig stellen dat zij koploper in het geheel zijn. Iets om zeker niet trots op te zijn.

Van mijn kant kan ik slechts stellen:
Houd vol!!!!!!
Dan doe ik het ook.

Chris Koeree
mail@consuhulp.nl

29 gedachtes over “KINDERPARADE OPNIEUW NAAR DE RECHTBANK”

 1. Wij zijn er ook ingetrapt. Een abonnement afgesloten en kindertijdschriften ontvangen waar de kids amper aankomen. Heb vandaag voor de tweede keer een investering gedaan van 1,30 euro, maar zal de eerstkomende afschrijvingen gewoon storneren. Inmiddels contact gehad met mijn rechtsbijstandverzekering en die zin er wel een zaak in, dus laat maar komen die incasso 🙂

 2. Hou vol, jong, je hebt het gelijk aan je kant! Zag de uitspraak op de website, alvast een kleine overwinning op die hufters uit Mill. Chapeau!

 3. Splendid Club en Fredeau International gaan onverstoord verder met de terreur. Wat mij bevreemdt is dat er niets/niemand een halt aan dit soort praktijken kan toeroepen. Het is van de gekken dat over de rug van onze kinderen dit soort organisaties gewoon hun gang kunnen gaan. Wij ontvingen ook vele brieven van SClub en Fredeau, maar ook wij hebben de eerste zending van ons proefabonnement ONGEOPEND en AANGETEKEND vergezeld van een opzeggingbrief retour gezonden. Hierop geen enkele reactie ontvangen buiten de “reguliere” betalingsherinneringen waarbij het bedrag steeds maar oploopt. Geen beantwoording van onze brieven alleen maar dreigen met zelfs dagvaardingen. Ik ben het zat, maar weet het op dit moment ook niet meer. Wat gaan we nu collectief doen ? Hier MOET een einde aan komen, niet alleen voor onszelf maar zeker voor al die slachtoffers die nog komen gaan !

 4. Collectief aanpakken van deze bedrijven is slechts mogelijk door het opstarten van een bodemprocedure. In zo’n procedure lopen de kosten al snel op boven de 10.000 euro.
  Om dit soort kosten samen te brengen wordt erg moeilijk, zodat ik hier niet voor heb gekozen.
  De tweede optie is afwachten tot ze zelf de zaak voor laten komen. Maar de kans hierop schat ik erg klein omdat ze zelf dondersgoed weten dat ze fout zitten.

  Nogmaals mensen: Trap er niet in en ga zeker geen overeenkomsten tekenen met bedrijven als Fiad BV incasso. De berichten die ik laatst binnen kreeg, overschrijden werkelijk alle fatsoensnormen. Ze doen zich voorkomen als deurwaarder en laten mensen met een verstandelijke handicap tekenen voor een bedrag van 35 euro per maand. Dit, ondanks de vaststaande feiten dat deze mensen met 70 euro per week rond moeten komen omdat ze in een schuldsanering zitten.
  We hebben het dan wel over gezinnen (vaak alleenstaande ouders) met kinderen die hier van rond moeten komen..

 5. Helaas ben ik er op 23/9/2011 ook ingetrapt. Volgens de straat verkoper: 3 maanden a € 3,95 per maand. Er stond wel € 8,95 op het bonnetje maar dat klopte niet. Na nogmaals vragen of het echt wel € 3,95 was heb ik getekend. Ook was het een proefabonnement wat na 3x automatisch zou stoppen.
  Nu is er dus € 26,95 van mijn rekening af geschreven. Ik heb dit direct gestorneerd en vandaag gebeld met het bedrijf Kinderfun.
  Deze meneer zei gelijk: waar staat dat bedrag dan.
  Wat dus voor mij te kennen gaf dat hij dat antwoord vaker moet geven.
  Ik heb al aangegeven dat ze het maar ter incasso moeten geven omdat ik niet ga betalen.
  Maar ja wat is wijsheid. Het hoog laten oplopen met alle incasso kosten van dien. Terwijk ik inderdaad getekend heb voor € 8,95 en het woord van die verkoper nergens staat.
  Of het zo hoog op laten lopen dat ik straks bij BKR geregistreerd sta als wanbetaler en naar de rechtbank moeten.
  Als ze onder ede de verkoper laten getuigen moet hij wel zeggen dat hij voor € 3,95,- de pakketjes verkoopt.
  Ik weet het nog niet wat ik ga doen.

 6. Niet betalen is het beste. Hoogstwaarschijnlijk gaat een “incassobureau” zoals Fiad Incasso (wie kent ‘m nog niet!) u achter de broek zitten met allerlei kansloze brieven. Gewoon negeren! Na een lange tijd (een paar jaar) van brieven sturen en een enkel huisbezoek houden ze er vanzelf mee op omdat ze niets bij u kunnen halen. U doet er wel goed aan brieven die u ontvangt te beantwoorden met een tegenbrief waarin u uitlegt waarom u niet gaat betalen.

  De enige reden dat ze vol zullen houden is omdat de enkele zwakkere die zich bang laat maken alsnog overstag gaat. Eenmaal betalen betekent echter nog meer rare rekeningen en ongefundeerde kosten. Trap er dus niet in en betaal niks! Is ons ook prima afgegaan en ze hebben het inderdaad opgegeven.

 7. Heb hier ook een gevecht geleverd met Splendid Club en het incasso bureau dat op hetzelfde adres zit (toeval, nietwaar ??). Ik hoor helemaal niets meer. Heb alle brieven laten komen nadat ik het kennismakingspakket ongeopend AANGETEKEND met opgaaf van reden heb geretourneerd. Het waren alleen maar boekjes voor kinderen ouder dan dat ons kind toen op dat moment was. Als telefonisch antwoord kreeg ik: “ja, dan bewaar je de boekjes toch zolang?”. Maar zo zijn we natuurlijk niet getrouwd. Hupakee, alles retour en inderdaad NOOIT een antwoord gekregen op onze aangetekende brief. De ene na de andere factuur en aanmaning bleef binnen vallen, maar nu is het vanzelf stil. Als ik ooit nog iemand van die hufters op straat tegenkom, dan hoop ik dat de kinderen niet in de buurt zijn, want ze zullen er spijt van krijgen !

 8. Wij zijn er ook ingestrapt. helaas, nu na opzeggen van abonnement bleven ze pakketten sturen. Deze geroutineerd, geen reactie. Daarna na een tijd lang niks meer te horen, een aanmaning, hierover gebeld, ze zouden het uitzoeken, wij hadden immers het abonnement stop gezet.
  Geen reactie, maar wel de fiad of we binnen 10 dagen 186 euro willen betalen???

  Wat raden jullie aan om verder te doen?? We gaan zeker niet betalen.

 9. Ben er ook ingetrapt, heb mijn geld toendertijd terug laten boeken, ze bezorgden de pakketten niet eens. Openstaande rekening ging naar FIAD incassobureau. Heb 1x een brief geschreven dat ik niks geen betalen. En ze bleven maar brieven sturen, zijn zelfs aan de deur geweest. Ik zeg tegen de deurwaarder, laat maar tot een rechtzaak komen! Ik wacht er met smart op!! En sindsdien niks meer van hun gehoord! Geen dreigbrieven met de hoge kosten, en geen bezoek meer aan de deur. Heb gezegt dat ik bewijzen had verzameld voor de rechtzaak, dat hun oplichters waren en wachte tot hun mij gingen dagvaarden voor de rechter zodat ik alles op tafel kon gooien! Dus mensen niks betalen!! Dan houden ze vanzelf wel op.

 10. ik heb er ook last van had via zon jongen op straat zon boeken pakket genomen maar toen ik op internet ging lezen begreep ik het meteen een brief gestuurd met opzeggen en het rekening nummer van kinderfun geblokkeerd heb al een aantal brieven aangetkend gestuurd maar er wordt niet op gereageerd nu een rekening van fiad incasso van 76 euro ik negeer het maar. heb alles netjes retour gezonden nog een aantal keer gebeld maar hoor er niks van.alle bonnetjes bewaard en de brieven ook ook alles van hun heb ik bewaard.

  1. Ik kreeg vandaag weer een brief binnen na maanden van stilte. Ik moet nu 67,85 euro overmaken naar Invogem Creditmij want anders ga ik naar het FIAD incassobureau. Nou ik vind het prima. Ik verscheur alles. Ik ga wel naar de rechtbank.

   1. Vandaag ook een brief gekregen van Invogem Creditmij, dat ik ook een bedrag van 67.85 moet betalen binnen 10 dagen. Het laatste wat ik van ze hebt gehoord was in Januari! Ik bewaar alle brieven goed. Ik ben benieuwd of ze na die 10 dagen ook echt gaan langskomen. Ik betaal niks, al gooien ze me in de gevangenis!

 11. Vandaag een reactie ontvangen van Invogem. We hadden aangegeven aan de telefoon dat wij nooit getekend hebben voor deze rotzooi. Nu hebben ze ons een kopie van de bon gestuurd die wij zouden hebben getekend. U raad het al valsheid in geschrifte! Totaal niet onze handtekening! Maandag gaan we bellen! Daarna gaan we door naar de politie om aangifte te doen van valsheid in geschrifte met idd het bewijsmateriaal in onze handen!!!! 😉 Ze hadden ons rekeningnummer ook niet! daar staat per acceptgiro en je raad het alweer we betalen nooit. De vordering nu is 67,85 te betalen binnen 5 dagen. HAHHAHAHA Nou laat het maar voor de reachter komen denk dat ik hun maar is ga vorderen.

  1. Ik kreeg ook weer een brief. Wat eerst een betaling zou moeten zijn van 26 euro is nu 164 euro geworden. Aanmaning weer verscheurd en in de prullenbak gegooid. Laat ze maar met een oproep voor de rechtbank komen. Stelletje oplichters.

 12. Vandaag weer een rekening ontvangen nu van 194 euro van FIAD incasso met bedeigingen. Heb ze vriendelijk een mail gestuurd dat ze niet hoeven te komen omdat het niet onze handtekening is die op hun bon staat.. Wij hebben de aangifte al gedaan bij de politie. Wij hebben het advies gekregen dat wij verder geen actie te hoeven ondernemen en dat ze hier aan de deur mogen komen. Dan kunnen ze de handtekening vergelijken. Dus we wachten maar weer verder af.

 13. Hier ook hetzelfde,
  na een tekenblok van piet piraat en een dvd van elias en schrijfboek werd opnieuw €26,85 afgeschreven en gebeld met mill. degene begon over een ‘groene kaart’ die dan gelijk opgestuurd had moeten worden voor opzegging van het abonnement….ik bleek dus ineens een abonnement te hebben!!
  goederen retour sturen had geen nut zei de dame aan de telefoon maar via de site opzeggen kon wel.
  dit koste 1 telefoontje van €1,30 en dan was alles geregeld…vorig jaar in november j is dat dus zo weer gebeurd en opnieuw kregen we een acceptgiro deze keer omdat we de kinderparade hadden laten blokkeren op de rekening.
  opnieuw gebeld dat de boel opgezegd was en dat klopte maar er moest nog wel een keer(de 3e keer inmiddels)€26,85 betaald worden en dan was het echt klaar.
  ik voel mij misleid door de verkopende persoon die aan de deur kwam, en kennelijk kun je er niets aan doen .
  Vandaag weer een brief gekregen van Invogem Creditmij, na 1 jaar niks meer van hun te horen, dat ik ook een bedrag van 70.85 moet betalen binnen 10 dagen. Het laatste wat ik van ze hebt gehoord was in Januari! Ik bewaar alle brieven goed.

 14. Niets betalen! ze geven het vanzelf wel een keer op.. ook niets terug sturen.. geen kosten maken.. zo direct krijg je Fiad enz enz. dreigen dreigen in de hoop dat mensen van het gezeik af te willen zijn door het bedrag maar ff mak over te maken.. zo gauw je iets betaald ruiken ze geld en zullen ze je nog meer lastig vallen. PURE OPLICHTERS ZIJN HET!!!

 15. Helemaal niets betalen? Wat zijn de consequenties van het zetten van de handtekening? Voordat het eerste pakket is verzonden de automatische incasso blokkeren om vervolgens de hele zooi te retourneren? Wie kan ons zinvolle tips geven. Jammer dat ik mijn spaarzame vrije tijd aan deze aasgieren moet opofferen…dat kan toch niet helemaal de bedoeling zijn? Vrije tijd om met de kids door te brengen is toch onbetaalbaar? Ik vrees dat ik een rekening te vereffenen heb met de gebroeders in Mill….

  1. Nee helemaal niks betalen. Ik ben er in oktober 2011 ingetrapt. Heb het bedrag gestorneerd en per direct opgezegd. De verzonden pakketten heb ik terug gezonden. Gewoon retour afzender want anders moet ik het betalen. Af en toe voert het incassoburo weer actie en krijgt iedereen weer een brief. Bij mij verdwijnt deze direct in de prullenbak. Laten ze me maar voor de rechter komen. Ze weten toch wel dat ik die zaak dan glansrijk win. Je gewoon niet laten intimideren.

 16. Ik kijk net in de in de brievenbus en vind ik een brief van INVOGEM CREDITMIJ met een mooie sticker van FIAD INCASSO. Ik moet een bedrag betalen van € 67.85 binnen 10 dgn. Naar mijn weten heb ik geen pakketten of in die richting gehad van Kinderparade. Als ik wat wil koop ik het wel in de winkel! Wat kan ik nu doen?

  MVG,
  Joyce

  1. Beste Joyce,

   Als u niets heeft getekend of zelfs helemaal van niets weet dan zou ik ook niets ondernemen (zonde van uw tijd) Zij moeten immers aantonen door met bewijzen te komen dat u een abonnement heeft afgesloten.

   Invogum is een onderdeel van Fiad incasso. U krijgt dan ook binnenkort een brief van Fiad incasso met en bedrag van enkele honderden Euro’s. Deze bedragen overschrijden de staffel van de kantonrechter in ruime mate en geeft al aan dat Fiad incasso een duister bedrijf is.

   Mocht u twijfelen over enige overeenkomst dan verneem ik dat graag van u.

   Met vriendelijke groet,

   Chris Koeree mail@consuhulp.nl

 17. Beste MMMMM, De inhoud van dit bericht is verwijderd omdat de inhoud niet voldoet aan de fatsoensnormen waar wij ons wel aan dienen te houden.
  Bij een volgend bericht van deze strekking kan ik niet anders dan u te weren van deze site.
  Verder heb ik alle begrip voor uw kwaadheid
  De beheerder

 18. mensen hij is al 15 jaar bezig met De zaak te besodemieteren,niemand kan hem stoppen,hij is continue negatief in het nieuws ,zoveel mensen
  die door hem belazerd zijn, politie weet dit,maar doet niks!!!!!
  rechters weten dit ,maar doen niks!!!!, media weet dit maar doet niks!!!!! hij voelt zich al capone ,rechtsysteem in nederland kan alleen arme burgers pakken(bonnetjes), echte bedrijven die de zaak belazeren kunnen gewoon ongestraft 15 jaar lang geld incasseren !!!!! dus mannen ,zijn er nog mannen in dit land!!!!!!!!!!!!! ga naar mill. Beste MMMM, Dit bericht is aangepast door de beheerder omdat er uitlatingen worden gedaan die niet voldoen aan de Nederlanse wet en regelgeving waar wij ons wel aan dienen te conformeren.

  1. 15 jaar. Mijn dochter was 4 en wordt eind van de maand 24. Zolang ben ik bezig. Na 3 jaar niks gehoord te hebben zie ik nu weer dat er 1 september 26 euro van mijn rekening wordt gehaald…nou echt niet. Nog een paar jaar wachten en de boekjes kunnen naar eventuele kleinkinderen

 19. Het is bizar om te lezen hoeveel overeenkomsten de verhalen, en de site, hier hebben met hetgeen wij nu meemaken met Cartoon Express en het incassobureau Intrum Justitia.

  Vanuit ook onze boosheid omtrent hoe wij burgers nog steeds dit soort oplichtingspraktijken dienen te pikken hebben wij een Facebookpagina opgesteld:
  https://www.facebook.com/oplichtingcartoonexpresszutphen

  Het is jammer om te zien hoe deze bedrijven met ons burgers omgaan en we beginnen de houding van de bedrijven een beetje zat te worden.
  Hierom hebben we nu ook een site opgericht waarin we het gehele verhaal kenbaar maken.
  Zie hiervoor: http://laat-me-niet-bedonderen.webnode.nl/

  Zoals je wellicht ziet zitten hier veel overeenkomsten in.
  Ben zelf dan ook van mening dat als de overheid ons niet kan/wil beschermen we dit zelf moeten doen. En dat begint met stampij maken.
  Als individuen lijken we tot nu toe geen potten te kunnen breken, wellicht dan een idee om de krachten te bundelen om dit soort praktijken tot een halt te brengen. De kans is namelijk groot dat het veelal om dezelfde partijen gaat die onder verschillende namen opereren…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *