Kinderfun (Fiad incasso) Eigenaar doet aangifte

Hieronder vindt u een link naar een andere website, waarop een boze eigenaar dreigt met aangifte tegen publicatie van een bericht. Het zal mij benieuwen. Kijk op Ik ben genaaid.nl en luister naar een geluidsfragment van de boze man. Bovendien kon ik het niet nalaten om de man zelf ook even via deze website toe te spreken. Tot mijn verbazing lukt dat beter dan netjes een brief aan hem te schrijven. Zo zie je maar weer dat vuil spel beter werkt dan je netjes te gedagen. Van wie zou ik dit nu geleerd hebben? Zie het maar als een koekje van eigen deeg! hi hi

Een gedachte over “Kinderfun (Fiad incasso) Eigenaar doet aangifte”

  1. FIAD dreigt met aangifte, maar ze overtreden zelf de wet. Ze claimen namelijk “informatiekosten”. Deze post is voor het opvragen van informatie bij derde partijen. Aangezien FIAD geen deurwaarders in dienst hebben, zijn ze niet bevoegd deze informatie op te vragen. Je kan klagen hierover en tevens klagen bij de partij die deze informatie heeft verstrekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *