Oh je, Pas op! een aanmaning

Opnieuw komt Fiad incasso met een brief (aanmaning). Kennelijk lezen zij hun post niet, of doen net alsof zij niets hebben ontvangen. Wat dat betreft zou het familie van elkaar kunnen zijn. In mijn vorige brief heb ik duidelijk aangegeven niets meer van doen te hebben met Fiad incasso. Immers heb ik het balletje terug gelegd bij Kinderfun zelf. En dan opnieuw een dreiging over een gerechtelijke procedure. Ik snap er niets meer van? Volgens mij heb ik Kinderfun al begin 2006 gezegd dat als ze van mening zijn iets van mij tegoed te hebben dat zij zich maar moeten wenden tot de Rechtbank. En nu gaan ze na bijna twee jaar dreigen met een rechtzaak. Ik zou zeggen Ga je gang. Of sta je toch niet zo sterk als je zelf aangeeft!!!!
Hieronder de ontvangen brief waarop spoedig een korte reactie. De verhoging valt dit keer mee, slechts 32 cent. Zelfs de gebruikte postzegel kost meer hi hi.

kinderfun_23112007

Hieronder mijn reactie die ik per Email aan Fiad incasso heb gestuurt.
Het zal mij benieuwen wat hun reactie zal zijn.

Ik houd u op de hoogte

kinderfun_24112007

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *