Stilte voor de storm

Na enige tientallen mails naar het email adres van Fiad incasso te hebben gestuurd blijft het stil. Zijn zij bezig het e.e.a voor te bereiden of kruipen zij terug in hun schulp. Ik zelf denk echter dat er iets heel anders aan de hand is. Volgens mij zijn zij erg bang om daadwerkelijk te maken te krijgen met een gerechtelijke procedure. Zo heb ik informatie gekregen over deze bedrijven waar de honden geen brood van lusten. Misschien word het eens tijd om de naam Fiad aan te passen in Fiod en daar mijn brieven aan  richten. Of is dit nu juist waar deze bedrijven liever niets mee van doen willen hebben.

De geloofwaardigheid van Fiad incasso staat bij mij in elk geval op een zeer laag peil. Mijn advies is dan ook om nimmer of minimaal te reageren,. Net zoals zij dit zelf doen.
Houd in elk geval de centjes lekker in de knip!! Of koop iets leuks voor de kinderen.

Maar hoe nu verder?
De titel van dit stuk zegt het eigenlijk al een beetje.
Stilte voor de storm.  Maar dan wel een storm die vanuit mijn kant gaat waaien.
Eerst maar eens een aangetekende brief richting Kinderfun zelf.
En dan maar eens aangifte doen bij de politie in mijn woonplaats.

Inmiddels heb ik een brief gestuurd aan Tros opgelicht.
En zo zal het binnenkort gaan stormen in de wereld van Kinderfun, Kinderparade Splendid en dolfijnclub. En wie weet is Fiad incasso ook van de partij. Alhoewel partij? Ik weet het niet.
In elk geval zal ik er wel zijn.

Bent u het met mij eens? Bent u zelf slachttoffer? En bent u het ook zat om jaren achter elkaar te worden lastig gevallen door deze bedrijven en dit incasso bureau?
Stuur dan ook een brief aan Tros opgelicht, Tros radar, Kassa, en misschien heeft Peter R de Vries ook wel interesse als hij er lucht van krijgt hoe grootschalig de praktijken van deze bedrijven wel niet zijn.   
Ook kunt u direct reageren op deze site of een mail sturen aan mail@kinderfun.info
Vermeld er wel bij of u anoniem wilt blijven en of uw informatie gebruikt mag worden in de vervolgstappen tegen deze bedrijven.

Chris (de eerlijke vinder)

2 gedachtes over “Stilte voor de storm”

 1. Maak je geen zorgen over Fiad. Je hebt al in het begin aangegeven niet te zullen betalen en het op een rechtzaak aan te willen laten komen. Als Fiad nu gaat procederen gaan ze in ieder geval met de kosten gigantisch op hun bek, nog afgezien van het feit dat het nog maar de vraag is of de hoofdsom zal worden toegewezen.
  Om die reden bestoken ze je met intimiderende brieven, waarin ze zelfs met faillissement of loonbeslag dreigen. Het merkwaardige is dat de grotere “nettere” incassobureau’s slechts melden dat er een dagvaarding komt, terwijl een cowboy als Fiad meteen op zo’n manier begint te dreigen.
  Aangifte is misschien geen gek idee, hoewel de politie waarschijnlijk zal zeggen dat dit “een civiele zaak” is. Toch vind ik het laakbaar wat Fiad doet:
  * Je voortdurend lastigvallen terwijl jij hebt aangegeven het op een procedure aan te willen laten komen;
  * Het dan alsnog zoveel kosten eisen komt in de buurt van oplichting en rechtssysteemfraude. Zeker als ze dreigen met zaken die ze niet eens waar kunnen maken.

 2. Hallo,

  Wij dachten dat we nu eindelijk verlost waren van Kinderfun. Helaas vandaag heeft mijn dochter dhr Haveman aan de telefoon gehad, en haar behoorlijk ovestuur gemaakt met dreigementen. Zij is er in 2004 ingestonken. Hij beweert dat hij meedere keren bij ons thuis is geweest, zelfs op 26 nov 2008 om 15:35uur. Nou mooi niet ook geen briefje in de bus dat hij langs was geweest. In het begin waren ze regelmatig aan het stalken maar het werd still, nu na bijna 6 jaar beginnen ze weer met hun dreigementen. Wat moet men nu toch in hemelsnaam doen om verlost te worden van Kinderfun?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *