Brief aan Kinderfun

AANTEKENEN MET BEWIJS VAN TERPOST BEZORGING

Kinderfun
Postbus 302
5830 AH  BOXMEER

Betreft; Opzegging (Nietig verklaring) Contract (ongeldig abonnement)

Lelystad, 1 maart 2008

Geachte mevrouw, heer

Per heden (m.i.v.) 22 september (vermoedelijk 2005) (de dag waarop dit contract of deze overeenkomst zou zijn aangegaan) ((binnen de wettelijk gestelde termijn van 8 dagen na aanmelding van dit contract (deze overeenkomst) Bij de Kamer Van Koophandel )) voor zover er hier sprake is van enig contract (overeenkomst) en of aanmelding bij de Kamer Van Koophandel verklaar ik het (eventuele) contract (deze overeenkomst) indien hier sprake van zou zijn NIETIG.

Kort samengevat betekend dit dat u verplicht bent om het door u op 31 oktober 2005 d.m.v. een eenmalige incassomachtiging van mijn rekening afgeschreven bedrag ter hoogte van 23,85 Euro per direct naar mijn girorekening terug dient te storten.
Immers is er na deze NIETIG verklaring geen sprake van enig contract of overeenkomst en heeft ook de incassomachtiging zijn rechten (met terugwerkende kracht) verloren.

Ik verzoek u dan ook met klem het bedrag a.d. 23,85 Euro binnen 14 dagen na ondertekening van de ontvangstbevestiging op mijn giro rekening 4805197 terug te storten.

De door u geleverde producten (overjarig afval) kunt u tegen betaling van de portokosten in originele verpakking (ongeopend) van mij retour krijgen. (bezorging in overeenstemming met de door u bijgevoegde portokosten).

Indien het bedrag niet binnen  14 dagen op mijn rekening terug gestort wordt dan maakt u zich schuldig aan diefstal, verduistering en oplichting.
In dat geval zal ik mij wenden tot de politie in mijn woonplaats om aangifte van bovenvermelde te doen.

Voor een uitgebreid overzicht en alle stukken wil ik verwijzen naar http://www.kinderfun.info/
Bovendien vind u een verwijzing op:
http://www.vuilspel.nl/
http://www.achterbaks.nl/
http://www.ikbengenaaid.nl/
Tros Radar, Kassa en nog een aantal andere organisaties.
Ik ga er vanuit dat u het bedrag binnen de gestelde termijn op mijn rekening overmaakt.

Hoogachtend,

De eerlijke vinder
Purmer
8244 AW  LELYSTAD

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *