Welkom op Kinderfun Kinderparade en Splendidclub

(Hoe meer u betaalt, Hoe lastiger ze worden!!!!!!)

Betaal dus nooit !!!!!!!!!! Een web-log waarop een juridische strijd tussen een burger (Chris Koeree) en een groep bedrijven die het niet zo nauw nemen met de Nederlandse wet-en regelgeving (Kinderfun) in het openbaar wordt uitgevochten.

funlogo2

Of deze organisatie via onze wetgeving het onderspit zullen delven dat moeten we nog maar even afwachten. Maar hoe de zaak voor mij persoonlijk dan ook zal uitpakken dat zal mij verder een worst zijn. Het gaat er immers om dat u als burger gewaarschuwd wordt voor de handelswijze van deze organisaties. Organisaties die over de rug van uw kind proberen u een poot uit te draaien en vervolgens de gemaakte afspraken niet nakomen of afval producten leveren. Puur besodemieteren, Andere woorden heb ik hier niet voor.
In 2004 zijn ze uitgebreid onder de aandacht gebracht bij het programma Kassa van de Vara (zie link) toen ze zich uitgaven als verkopers van Zappelin en Fox Kids. In 2006 maar ook op dit moment is Nickelodeon en Jetix de omroep waar zij zich als medewerkers voor uitgeven. Iets waar deze omroepen niet blij mee zijn.

funlogo

Klik op Vara-Kassa om de film uit 2004 te bekijken. Of luister naar een reactie van Jan Haverman van Fiad incasso op een publicatie op Ik ben genaaid.nl door te klikken op Fiad incasso