Kinderfun deel 3 (Fiad incasso)

Kinderfun laat het er niet bij zitten.

 

kinderfun1

Opnieuw ontving ik een brief van Invogum Fiad Incasso
Velen van u zouden hier niet blij mee zijn, echter in mijn situatie ben ik zeer content met deze reactie, immers kan ik dit zeer goed gebruiken in mijn (onze) strijd tegen deze bedrijven die het niet zo nauw nemen met de nederlandse wet- en regelgeving. Een strijd die veel verder gaat dan alleen dit voorbeeld.  Als ik de brief goed bekijk dan vallen mij een aantal punten op. Allereerst komt de brief van Fiad Incasso. Dit in tegenstelling tot de vorige brief van 24 augustus jl. die afkomstig is van Invogem. In de vorige brief staat vermeld;
kinderfun2

Omdat de eerste brief van Invogem dateert van 24 augustus en de tweede brief van Fiad Incasso dateert van 28 augustus (vier dagen nadat zij dreigen na 10 dagen Fiad Incasso in te schakelen)klopt van geen enkele kant. Hiermee komen beide organisaties zeer ongeloofwaardig over. Het zou mij dan ook niets verbazen als deze twee bedrijven een vaste band hebben met de oplichters van Kinderfun.

In mijn vorige brief heb ik Invogum (Fiad incasso) met klem verzocht om hun client (Kinderfun) te manen het onterecht betaalde bedrag met de door hen berekende verhogingen te doen terug betalen. In de laatste brief van Fiad incasso wordt hier niet op ingegaan. Kennelijk ben ik niet duidelijk genoeg geweest. Of gaat het hier toch over een samenwerkingsverband tussen verschillende bedrijven die elkaar niet af vallen?

Verder zie ik dat rechts onderin de brief van Fiad Incasso staat vermeld dat zij werken op basis van no cure – no pay. Dit bied weer mogelijkheden om beide partijen tegen elkaar uit te spelen zonder zelf enig risico te lopen. (let wel, er zit nog een klein addertje onder het gras waardoor het behaalde resultaat wel eens lager zou kunnen uitvallen als dat u zou verwachten, maar dat is dan wederzijds het geval) Binnenkort meer informatie, waaronder een tweetal brieven.

24 gedachtes over “Kinderfun deel 3 (Fiad incasso)”

 1. wat ben ik blij om dit te vinden op internet. wij hebben ook een hoop ellende met dit bedrijf, wij hebben het genomen voor de kids en idd het viel smerig tegen wat we kregen.
  we hebben het dus gelijk weer opgezegd. daarmee was de zaak afgedaan. toen kwamen ze met een vordering en wij hebben tig keer gebelt en daarmee zou het klaar zijn. wat schets mijn verbazing. we kregen een brief en wel exact dezelfde als hier op de site maar dan ook echt helemaal dezelfde. volgens mij zijn de mensen op geld uit via een valse manier.ik moet er nog op reageren op de brief dan en dan maar afwachte wat de reacie van hun is.

 2. Wat toevallig dat ik dit tegekomt als je gaat googlen op de naam”INVOGEM” ik kan niet anders zeggen dat reeds gedaan is.
  Mijn mening is geen aandacht geven scheelt een hoop ellende en stress voor ons.

 3. Hallo, met een beetje toeval kwam ik op deze site en zag fiad.bv staan. ene eigenaar is j haverkamp en heeft ook invogem incasso, een zaakie met computers verhuur (oplichting) en tevens is deze knakker mede eigenaar van kinderfun en kinderparade en eigenaar van een incasso buro die australie’s klinkt maar gewoon ergens in mills zit. Niks betalen is mijn advies, heb ik ook niet gedaan. Deze zaken komen nooit voor en geen enkele deurwaarder gaat met dit oplichters pak in zee.
  groetjes en pluk de dag he

 4. Hallo, blij bovenstaand te lezen. Vandaag,26 januari 2008 ontving ik dus een brief van Invogem met ook een vordering van 60,85. Rechtsonder is op de brief een oranje sticker geplakt waarop staat dat ze achterstallige vordering ter incasso aan Fiad Incasso geven. Klinkt bekend als ik dit hierboven allemaal lees. Ik was geneigd hem te betalen om maar van het ‘gezeik’ af te zijn, maar doe dit dus toch maar niet. Ik heb meermalen brieven geschreven en contact gehad dat hun vordering niet correct is. Het is een aantal maanden stil geweest en nu ineens deze brief..
  Niet betalen dus en volhouden? Zou aangifte doen helpen? Of er gewoon maar helemaal niet meer op reageren? Bedankt

 5. Hallo
  Ik heb alle ellende hierboven ook al meegemaakt en vandaag kreeg ik een telefoontje van fiad incasso dat na meerdere oproepen ik nog steeds niet heb gereageerd op de betaling en ze willen me nu voor de rechter slepen. Ik zou wel een oproep krijgen wanneer ik voor de rechtbank moet verschijnen. Heb gezegd dat hij zijn best maar doet want ik betaal toch niet en zeker niet aan oplichters. Hij zei tegen mij dat ik toch aan het kortste eind zou trekken en heeft toen kwaad opgehangen..
  Wat moet je er nou mee???

 6. grappig. Ook een andere ‘klant’ heeft een berichtje hierachter gelaten dat ook hij een telefoontje heeft gekregen met hetzelfde verhaal. Mij lijkt dat ze gewoon enorm nerveus worden en merken dat steeds minder mensen willen betalen en meedoen aan hun oplichting. En dreigen met rechters kunnen ze goed. Als ze dat nu eens zouden doen konde we met zn allen mee en ons stapel papieren er neer gooien. Feit dat hij kwaad werd blijkt maar weer dat hij weet hoe weinig hij zelf in handen heeft om daadwerkelijk iets te kunnen.
  groetjes janijn

 7. hey deze brief heb ik niet eens gehad, ik kreeg gelijk een aanmaning, na dezelfde brief van Invogem, die hier geplaatst was.
  Maar mijn bedrag is van 60,85 nu ineens 159,59!!!

 8. Na googlen op invogem ben ik hier terecht gekomen. Wat schertst mijn verbazing ik ben blijkbaar niet de enige met problemen met de geweldige instantie genaamd Kinderfun. Mij is destijds aan de deur expliciet verteld dat het abonnement automatisch stopt na een jaar. Ik heb ook telefonisch diverse malen gemeld dat ik van ze af wilden en kreeg toen ineens elke dag telefoontjes over een openstaande nota. Toen ik vroeg om een kopie kon deze niet verstuurd worden en moest ik het bedrag maar gewoon zo overmaken. Daarna is het bijna 7 weken stil en vandaag ineens de brief van Invogem in de bus, zonder briefhoofd, gewoon een A4-tje met een stikker er op. Wil van dit gedonder af maar ben niet van plan om zomaar 60 euro te betalen.

 9. Weet iemand hoe verder deze met deze bedrijf is afgelopen, hoe het ziet met de BKR, ER IS iemand ooit bij de BKR opgegeven ?
  De rechter zou deze bedrijf nooit gelijk geven ga ik er van uit, maar BKR is lastig onderwerp.

 10. Potjandorie nog is an toe
  Waarom krijg ik nooit zo’n brief?
  Kennelijk zijn ze toch een beetje bang voor de rechtsgang!!!
  Leuk weer eens wat van je te horen Janina
  A.Almere heeft van mij een persoonlijke mail ontvangen
  En Joel, Ik weet even niet waar je op doelt
  BKR = Bureau Krediet Registratie en heeft niets van doen met deze oplichters.
  Stuur mij even een persoonlijke mail op mail@kinderfun.info
  Verder voor een ieder
  Laat je niet bang maken
  Net als in een spel kaarten hebben wij de jokers in ons bezit
  Kunnen we in elk geval kijken met wat voor idioten (jokers) we te maken hebben.
  Chris Koeree

 11. Ik heb ook nog steeds niks gehoord, na mijn laatste mail aan FIAD en Kinderfun, waarin ik hun wees op hun oplichtingspraktijken.
  Blijkbaar helpt het inderdaad als je tegen ze ingaat, want tis verdomde stil. Misschien stilte voor de storm, maar bij deze oplichters weet je het nooit. Ik kan zomaar pas over een jaar weer wat horen en dan is het zogenaamd openstaande bedrag van 20,85 ( nu al 255,59) opgelopen tot minstens 500??
  Ik ben benieuwd en wacht gespannen af.
  Voor al u gedupeerden. Op deze site staan voldoende voorbeeld brieven die aangetekend en per mail kunt versturen naar FIAD en Kinderfun.
  Nogmaals Chris en ik hebben zo een mail gestuurd en verder niks meer vernomen!
  De brief die door een ander gedupeerde is ontvangen is ook nogal bizar, wordt gedreigd met deurwaarders bedrijf Flanderijn.
  Maar naar mijn weten heeft Chris contact gehad met dit bedrijf en deze ziet af van dit oplichtersgedoe. Toch Chris??

 12. Even terugkomend op Flanderijn Gerechtsdeurwaarders.
  Op hun site geven zij het advies om door middel van een voorbeeldbrief te dreigen met het inschakelen van dit gerechtsdeurwaarderkantoor. Indien men niet tot betaling overgaat dan gaat Flanderijn er vanuit dat zij de zaak bij hen onderbrengen.
  In brieven uit het verleden is blijk gegeven dat men dit (zeker het laatste half jaar) niet heeft gedaan. Dit werd mij bevestigd in een gesprek met dit gerechtsdeurwaarderkantoor enkele maanden geleden. Dit betekend overigens niet dat Flanderijn zich nimmer in deze zaken zal mengen, echter lieten ze bij mij de indruk achter dat zij als gerenommeerd bedrijf hier wel voor uit zullen kijken. Bovendien zijn de bedragen die Fiad incasso (wettelijk onterecht) berekend dusdanig hoog dat een doorgang naar de rechtbank niet zo heel veel extra kost. Zeker niet als u de zaak wint. Maar zal het ooit zover komen? Zullen zij hun nek uitsteken met het risico dat er jurisprudentie zal ontstaan die tegen hen gebruikt zal worden?
  Het zal mij benieuwen.
  Ook ben ik zeer benieuwd wie de verkopers (colporteurs) zijn, want ook die zullen gehoord moeten worden. En als ik dan bij de K.V.K. kijk dan zijn het allemaal tweemans bedrijfjes.
  Ra Ra hoe zal de FIOD hier op reageren.
  Wist u overigens dat er ex medewerkers van dit bedrijf contact met mij hebben opgenomen.
  En dat deze ex medewerkers erg boos zijn.
  Zo weet ik dus iets meer dan dat u hier op de site leest.
  Dus mocht het ooit zover komen dan laat u het maar weten.
  Twee jaar geleden heb ik ze gewaarschuwd.
  En vandaag de dag ben ik niet meer te stuiten.
  Ik zou zeggen; Kom maar op met die rechtzaak.
  Chris Koeree
  Lelystad

 13. hallo
  ik heb dus ook precies het zelfde als al deze personen hier voor mij mee gemaakt
  ik zit/zat dus bijna 5 jaar aan deze oplichters vast heb vorig jaar dus een brief van hen gekregen dat er nog een bedrag van een maand open stond ik dus gebeld dat ik het er niet eens mee was dat ik het al lang had opgezegt pakketje wat ik toendertijd had gekrege retour en vele malen gebeld dat ik het abbonement stop had gezet maar kreeg nooit geen reactie terug!!!dat ik nu klaar met ze was maar nee meneer de oplichter nam zelf wel even contackt met mij op zo gezegt zo gedaan na een week kreeg ik telefoon.
  de kosten van die ene verschuldigde bedrag moest ik wel betalen anders kwam een gerechts deur waarder aan de deur ik heb toch maar toegegeven en gezegt dat ik 50 euro zou betalen!!! hij was het daar mee eens oke goed…. maar nej dat was het dus nie!!!! ik moest nog wat betalen kreeg weer brieven het hield niet op!!! ik gebeld en hier en daar wat opgezocht op het internet… heb hem dat dus voor de voeten gegooid gezegt dat hij gewoon mensen zit op te lichten beetje kwaad over komen door de telefoon en moet ophouden met deze onzin toen gooide kwaad de telefoon op….
  nu heb ik dus weer een brief dat het word door gestuurd naar gerechtdeurwaarder flanderijn…. het zal mij benieuwen ik ben zo klaar met deze man je wil niet weten hoe ik kwaad ben geweest…. nu weet ik dat ik niet de enige ben …. dat steld me gerust …. als ik hem ook tegen zou komen…..ooohhh die man gaat tot het uiterste met je….
  aan de deur komen ze zo geloof waardig over….
  je bent net bevallen …. ze bieden je zo iets leuks aan en wat krijg je er voor terug elende en nog eens elende….

 14. Eindeloos hetzelfde verhaal
  Geef je toe door te betalen dan ben je gewoon de lul
  want ze blijven terug komen.
  Niet betalen is de beste optie.
  Heeft u het nieuwe bericht al gelezen?
  Misschien is het niet opgevallen maar de stikkers van Flanderijn zijn niet van Flanderijn maar puur een stukje oplichting van Fiad incasso om u onder druk te zetten.
  Wat vind u ervan om tegen geringe kosten via een stichting een bodemprocedure op te zetten?
  Laat het mij even weten via de poll die binnenkort zal verscheinen of stuur mij een mail.
  mail@kinderfun.info
  Chris koeree

 15. ik ben wel voor, als er ook bekend wordt gemaakt wat deze stichting kan betekenen voor ons gedupeerden.
  Ook de site Ikbengenaaid staat achter ons.
  En ik zit eraan te denken om zelf een incassoburo in te schakelen om de door kinderfun geincasseerde bedragen terug te vorderen.
  Daar zij zelf aangeven op het zogenaamde contract dat er niet tot betalen verplicht is tot zij het hebben aangemeld bij KVK.
  Aangezien dit niet is aangemeld, hebben zij dus onterecht 2x 23,85 geincasseerd.
  Zijn hier meer mensen die daarin mee willen gaan evt?

 16. Het heeft voor mij geen zin om een incasso bureau op ze af te sturen, ze hebben geen cent van me. Gaan ze niet krijgen ook!
  Heb meteen de eerste betaling al laten storneren.

 17. Tja bij mij hebben ze 2x 23,85 geincasseerd, terwijl op achterkant van het vodje staat dat er niet tot betalen verplicht is tot zij het hebben aangemeld bij kvk, de derde heb ikzelf laten storneren.
  Het gaat om een klein bedrag, maar om een heel groot principe!

 18. Ja, wat kan zo’n stichting voor je doen?
  Via zo’n stichting kun je gezamelijk een bodemprocedure opstarten. Wat de resultaten zullen zijn dat is op dit moment moeilijk in te schatten. Maar om nu zelfstandig een procedure op te starten voor 23,85 Euro of twee maal dat bedrag dat kost een behoorlijke duit aan proceskosten. Uiteraard krijg je dit terug als je de zaak wint. Anders is het indien de tegenpartij zelf een procedure opstart. Op dat moment is het de moeite waard om te procederen gezien de hoogte van het bedrag. En in dat geval zal een rechter er ook heel anders tegenaan kijken. Wat kost een bodemprocedure? Dit antwoord moetik u heelaas schuldig blijven, maar zodra ik meer weet dan hoort u dat van mij. Ook een stichting kost geld zodat er toch wel iets op tafel moet komen. Ikzelf? Nee hoor, ik vind het gewoon leuk om een ander te helpen. Maar hoe het ook zij, de kosten moet je met zoveel mogelijk gedupeerden delen. Delen zodat het bedrag steeds lager wordt. Wat schiet u er mee op?
  Lam (mondsdood) maken van een organisatie zodat ze u uiteindelijk met rust zullen laten. En wellicht een tegenvordering instellen. Maar daarvoor is het nu te vroeg.
  Uit alle zaken blijkt dat er nog niemand voor het gerecht gedaagd is,. Dit geeft aan dat Fiad incasso ze wel heel zwak staat met zijn mooie verhaaltjes en dreigementen.
  Daag ze uit, net zoals ik al vele malen gedaan heb.
  Maar ga nooit over tot betaling zonder een gerechtelijke uitspraak. Als je wel betaalt dan blijven ze terugkomen, zoals u in menig reactie heeft kunnen terug lezen.
  Wordt vervolgd
  Ps. meld u klacht bij http://consuwijzer.nl
  en laat mij het even weten als u dit gedaan heeft op mail@kinderfun.info
  uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en u krijgt altijd antwoord.
  Chris Koeree
  Lelystad

 19. Hallo,
  Ook heb ik problemen met dit ik krijg ook brieven en telefoontjes dat ik drie dossiernummer heb en allemaal zijn ze van kunderfun of kinderparade.
  Wat moet ik nu doen ik ben mezelf van geen kwaad bewust.
  ik heb toen idd schriftelijk opgezegd van 1 lidmaatschap en heb er tot op heden niks van gehoord nu is dat al zo’n 3 jaar geleden misschien wel langer. Mijn man vind dat ik moet betalen maar zelf wil ik dat niet ik weet zeker dat ik geen fouten heb gemaakt maar ja als ze hiermee dreigen deinz ik toch wel een beetje terug.
  Kan iemand mij raad geven wat ik moet doen?
  met vr gr Liesbeth

 20. Meneer Haveman, zoals beloofd in onze eerdere brief, hier onze reactie op uw telefonisch contact; om privacyredenen heb ik al onze contactgegevens verwijderd, ik ga er van uit dat ons dossiernummer voldoende is om te weten wie wij zijn:
  Fiad BV Incasso
  Postbus 51
  7940 AB MEPPEL
  J. G., J.
  Betreft: Uw dossier 606268
  J., 17 december 2008
  Geachte heer, mevrouw,
  Naar aanleiding van het telefoongesprek van heden wil ik u het volgende mededelen:
  De door u gevorderde som is omstreden en wordt door mij betwist.
  Reeds langere tijd ontvangen wij van u brieven betreffende een nota die wij verzuimd zouden hebben te betalen aan het bedrijf Kinderparade te Mill. Bij een huisbezoek op 8 oktober jl. gaf u aan dat het openstaande bedrag diezelfde dag betaald diende te worden, anders zou de vordering de volgende dag (zijnde donderdag 9 oktober 2008 jl.) worden overgedragen aan Flanderijn Gerechtsdeurwaarders. Bij navraag onzerzijds bij Flanderijn en Van den Borg te Heerenveen bleek dat noch de vordering, noch wijzelf bij hen bekend waren. Tevens is mij verteld dat zij uiterlijk de volgende werkdag na overdracht van de vordering schriftelijk contact opnemen met de debiteur. Hierover hebben wij u middels een brief, gedateerd 19 oktober 2008, bericht; wederom heeft u niet op ons schrijven gereageerd.
  Op 24 oktober jl. bereikte ons een “concept dagvaarding”, gedateerd 22 oktober 2008. In het begeleidend schrijven gaf u aan dat er binnen 5 dagen betaald diende te worden, anders zouden wij een daadwerkelijke dagvaarding ontvangen. Aangezien sinds wij deze brief ontvingen maar liefst 53 dagen verstreken zijn, evenals er in het verleden door u nooit verdere stappen zijn ondernomen, ondanks het veelvuldig schriftelijk en telefonisch dreigen met overdracht van de vordering aan Flanderijn Gerechtsdeurwaarders, zijn wij er inmiddels van uit gegaan dat er ook ditmaal geen verdere stappen zullen worden ondernomen.
  Nu u wederom meent met ons contact te moeten zoeken, en wel telefonisch, -ondanks dat wij duidelijk hebben aangegeven dat naar onze mening de zaak is afgedaan,- rest ons niets anders dan verdere stappen te moeten ondernemen. Zoals in onze eerdere brief aangegeven stellen wij het niet op prijs dat u nog verder contact met ons zoekt, hetzij telefonisch, hetzij schriftelijk, hetzij fysiek; dit wordt door ons worden opgevat als een ongewenste inbreuk op onze privacy.
  Dit schrijven zal u tevens via e-mail met ontvangstbevestiging worden verstuurd. Bovendien zal deze brief op diverse sites en forums geplaatst worden, zodat, wanneer u aangeeft deze aangetekende brief en/of het e-mailbericht niet te hebben ontvangen (hetgeen vervelend genoeg veelvuldig in uw bedrijf schijnt voor te komen), deze nog eens rustig kunt nalezen.
  Hiermee vertrouw ik u voldoende te hebben geïnformeerd. Ik doe u geen groeten.
  NB: Deze brief is niet ondertekend om fraude te voorkomen.
  J. G., J.

 21. Ook wij hebben bovenstaande brief ontvangen, dagtekening 11 mei 2007, te betalen € 175,56 (hoofdsom was € 61,45). Ook naar onze zaak is “aandachtig gekeken”, zonder resultaat.
  De ellende begon omstreeks april 2006. Jongeman van Kinderparade aan de deur, leuk verhaal, proefabonnement. Opzegging mogelijk via groene bon binnen 6 dagen. Eerste zending ontvangen in mei 2006, ruim na deze 6 dagen (dus opzeggingsmogelijk wassen neus ??). Het bleken oude nummers te zijn, Speelhuis nr. 1 van 2006 (nr. 2 was inmiddels al verschenen, begin april) en Winxclub nr. 8 (nr. 13 al verschenen !!). Automatische incasso gestorneerd en schriftelijke klacht + opzegging ingediend d.d. 23-06-2006. Aanmaningen, 3x schriftelijk gereageerd, aanmaningen blijven komen, echter geen reaktie op onze brieven. Fiad Incasso, sommatie, ingebrekestelling, telefonisch contact opgenomen en aangegeven waarom wij niet willen betalen. Fiad bezoekdocument, bezoek van een buitendienstmedewerker a € 30 wordt aangekondigd (geen datum). Per post en per fax d.d. 11-05-2007 nogmaals ons standpunt toegelicht, met kopieen van de gevoerde correspondentie. Reactie was bovenstaande brief, ook met dagtekening 11-05-2007. Dat moet dus gezien de snelle reaktie wel heel “aandachtig” zijn geweest. Brief “klaar voor dagvaarding”, 29-06-2007, brief “exploot van dagvaarding”, 14-09-2007, via Flanderijn & Van Eck. Tijdje niets. Brief 14-01-2009, wederom aankondiging bezoek van een buitendienst-inspecteur, geen datum genoemd. Vandaag, 28-01-2009, Fiad aan de deur !! Helaas, ik was op mijn werk. Heb hem telefonisch te woord gestaan, en flink de mantel uitgeveegd. De man was correct, heb hem gezegd het niet persoonlijk te bedoelen, maar dat wij Kinderparade/Fiad spuugzat zijn en NIET betalen. Volgens zijn informatie zouden wij nooit hebben gereageerd. Hij zou graag de correspondentie willen zien en zou bij mijn vrouw een kaartje achterlaten met informatie. Dat kaartje was een handgeschreven kladje, waarop vermeld het postadres van Fiad en het dossiernummer. Geen naam, geen rechtstreeks telefoonnummer. Nutteloos kladje dus. Ik weet van anderen, dat ze na de dreigbrieven hebben betaald, wij doen dat niet. Ben wel benieuwd wanneer de Rechter nu eindelijk eens wordt ingeschakeld. Is er al eens een proces geweest? Bundeling van krachten tegen Kinderparade/Fiad lijkt mij een goed idee.

 22. AANPASSING BERICHT:
  Kijk, Vergelijk en bepaal uw risico
  In het kader van de laatste wetswijziging en de persoonlijk aandacht is besloten de voorbeeldbrief niet meer te verstrekken.
  Indien u hulp wilt bij het opstellen van een brief dan maken wij er een voor u aangepast aan uw situatie. uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden.
  Chris koeree
  mail@consuhulp.nl

 23. Ook ik ben er in getuind bij Kinderfun. 30-11-2008 ben ik met mijn zus en onze kinderen naar Ahoy geweest en er stond een aardige knul (Maarten noemde hij zich) die van die proefpakketten verkocht. Twee kinderen die aan je benen staan te trekken , slecht weer en een knul die een mooi praatje klaar had en voor Jetix? werkte!!!
  Ook ik heb dat roze papiertje getekend, want het zou kosteloos zijn. Nou werd er 23,85 afgeschreven in januari en inmiddels heb ik al 1 herinnering binnen. Heb het bedrag terug gehaald namelijk!! Wat moet ik hier nu mee? Als ik dit zo lees, en ik betaal dat bedrag, komt er geen einde aan!!

 24. NIET TE GELOVEN!!!
  laat ik een langverhaal proberen kort te maken.
  in 2001 ook leuk zo`n boekje besteld van kinderparade(nu kindefun ).
  Het bekende verhaal met precies dezelfde brieven.
  In 2003 ging ik falliet,opmerkelijk genoeg stopte de dreigementen toen ook,nadat ik alles weer op pootjes had en via de rechter weer tot vrij man was uitgesproken kwamen prompt weer die brieven(2007), maar omdat ik op internet genoeg had gelezen over deze wazige praktijken gooide ik die zooi gewoon zonder te lezen de prullenbak in.
  dat zal ik tot einder der dagen vol houden.
  maar wat schets mijn verbazing……staat me daar een deurwaarder aan de deur,nouja die naam is wel erg overdreven.
  of ik even een betalings regeling wilde treffen.
  Ik heb deze man gezegd dat hij het maar beter gerechtelijk zou kunnen gaan oplossen.
  Wat denk je de goede man die ongeveer 2 uur had moeten rijden om tot bij ons te komen ging er met de staart tussen de benen vandoor,oja ik heb mn telefoon nummer gegeven :P, eens kijken hoe het verder afloopt hahaha…
  groetjes iemand die ook wordt gepest,maar in grote mensen taal heet dat volgens mij anders 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *