Mumsels aan de deur (vervolg deel 2)

In de voorgaande berichten komt nogal wat terechte kritiek naar voren over Kinderfun. Een organisatie waar heel veel negatiefs over te vinden is op het internet. Maar al deze negatieve berichtgeving veroorzaakt ook een hoop ellende voor een bedrijf die zich wel netjes gedraagt. Het is namelijk zo dat er nog een internetbedrijf is met de naam Kinderfun die u vind onder http://www.kinderfun.nl/. Dit bedrijf valt niets te verwijten, maar wordt wel met regelmaat verwisselt met deze organiatie die het niet zo nauw neemt met de Nederlandse wet- en regelgeving.
De groep heeft ook een website, maar daar ga ik natuurlijk geen reclame voor maken. Maar wat ik u niet wil onthouden is de opmerking die zij plaatsen op hun website. Kennelijk met het doel de zendingen die niet overeenkomen met de doelgroep waarvoor u het pakket had besteld kloppend te maken. Stel u besteld een pakket voor de leeftijd van zes tot negen jaar (uw kind is immers zeven). De oplichters sturen u een pakket voor kinderen van 12 jaar. U heeft dus niets aan het pakket. Ga dan naar hun site en pas de leeftijd van uw kind aan aan het pakket dat u verkeerd heeft ontvangen!!!!!

750

Het zijn dus niet alleen ……………, maar ze zijn ook nog oerstom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *