Zijn ze nou dom, of zijn ze gewoon dom

Dreigen, dreigen en nog eens dreigen.
Kom dan op met die rechtzaak, zoals ik vanaf het begin heb geroepen!

Maar nee hoor. Als een blind paard blijven ze door rennen.
Zal ik hier nog op reageren of ???

kinderfun_1112008

 

Een gedachte over “Zijn ze nou dom, of zijn ze gewoon dom”

  1. Kwalijk en bijzonder onprofessioneel van dit incassobureau. Een incassobureau is niet bevoegd tot het leggen van beslag. Bovendien is voor faillissement een steunvordering nodig en zal je als aanvrager toch echt wat meer moeten aanvoeren dan het simpelweg niet betalen van een rekening van oorspronkelijk 20 euro. Sowieso is dreigen met faillissement een oneigenlijk dreigmiddel en een staaltje blufpolitiek en bangmakerij.
    Ik zou er hooguit een e-mailtje aan vuilmaken en geen kosten meer verspillen aan postzegels. Je kan eventueel de eigenaar proberen te contacteren en hem duidelijk maken dat je hoe dan ook niet zal betalen. Wellicht kan je kijken of ze lid zijn van een of andere branchevereniging en dreigen met een klacht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *